Menu Sluiten

Naadloze Isolatielaag

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over naadloze isolatielaag kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Naadloze Isolatielaag

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Naadloze isolatielaag

nederlands english franais deutsch polski espaol nederlands english franais deutsch polski espaol infofomicom.com producten toepassingen eigenschappen activiteiten contact isolatie lees meer waterdicht lees meer luchtdicht lees meer inert lees meer kleefkracht lees meer snelrijzend lees meer eigenschappen van isolatieschuim een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van isolatieschuim. Isolatie polyurethaan pur is een thermische isolator die zowel voor zowel warmte als koude en cryogene isolatie kan ingezet worden. Met een gedeclareerde lambdawaarde van w mk rsi behoort dit gespoten isolatieschuim tot de top van de polyurethaanschuimen. Daarbovenop scoort isolatie purschuim ook uitzonderlijk goed op alle andere technische eigenschappen. De isolerende eigenschappen van een materiaal wordt uitgedrukt in de lambdawaarde die de warmtegeleidbaarheid weergeeft in w mk. Hoe hoger deze waarde hoe minder goed het materiaal isoleert naadloze isolatielaag zijn vaak veelgevraagd Bij een materiaal met een lage lambda waarde heb je bijgevolg minder dikte nodig om hetzelfde resultaa.

home over ludiso projecten downloads contact nl fr thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie thermische akoestische vloerisolatie offerte aanvragen home over ludiso projecten downloads contact foto s thermosonor thermosonor is een thermisch en akoestisch isolerende uitvullaag die bestaat uit verschillende op elkaar geplaatste lagen thermomix thermische isolatie en polysonorakoestische isolatie als eerste wordt de thermomix geplaatst. Thermomix is een sterk isolerende uitvullaag die bestaat uit een mengsel van cementgebonden mortel en fijne epsparels met toeslagstoffen bekijk ook eens naadloze isolatielaag Het product wordt op de werf zelf in onze speciaal ontworpen vrachtwagens tot de juiste emulsie verwerkt en met wormpompen op de gewenste locatie verpompt. Na een droogtijd van dagen wordt de tweede laag polysonor aangebracht. Polysonor is een geluidsisolerende zwevende vloer die bestaat uit rubbergranulaten gebonden met een vochtuihardend bindmiddel. De vloer behoort tot de klasse a inzake contacgeluidisolatie. De dikte van de vloer is.

Bericht over Naadloze isolatielaag

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home isolatie akoestische isolatie rubsonor accorub rubsonor thermogran rubsonor d oplossing voor oudere woningen geluidsoverlast op houten vloeren in oude woningen kastelen of herenhuizen tegengaan geniet je ook zo van de charme van je oude huis een oud kasteel een houten vloer op verdiepingen van het herenhuis maar toch heb je genoe.