Menu Sluiten

Vochtwerende Isolatielaag

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vochtwerende isolatielaag kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vochtwerende Isolatielaag

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vochtwerende isolatielaag

bouw houtskeletbouw kmo van het jaar houtskeletbouw houtskeletbouw van droom tot droomhuis weken voordelen houtskeletbouw bouw buitenmuur feiten amp cijfers sleutel op de deur wij bouwen op maat over bouw over bouw kmo van het jaar benwoning team tips amp advies nieuws onze partners vacatures in de media kijkwerven in nijlen kijkwoningen reportages reportages klanten aan het woord fotoreportages realisaties bouwers in actie realisaties realisaties opgeleverd werven home open werfdag inspiratieboek contact weken in slechts weken leveren wij uw woning op home houtskeletbouw weken van de eerste graafwerken tot de oplevering. In ongeveer twaalf weken werkt bouw uw woning volledig af vochtwerende isolatielaag leverancier Stap voor stap en week na week laat deze reportage zien hoe het opbouwen en afwerken van een bouw houtskeletbouwwoning in zijn werk gaat. Door een goede voorbereiding naadloze planning en correcte opvolging zorgt het bouw team ervoor da.

contact vacatures realisaties activiteiten geschiedenis realisaties vorige volgende sintgilliswaas binnenafwerking verbouwing in samenwerking met holarchitecten toevertrouwde werken pleisterwerken schrijnwerken tussenwanden gyprocwerken vloerisolatie betopor silver vloerisolatie harde purplaten polybetonvloer momenteel zijn de pleisterwerken in uitvoering. Voorafgaand aan deze werken worden alle voorbereidende werken afgerond zoals uitvullen dagkanten ramen gezien de specifieke spouwisolatie die er gebruikt was moesten alle dagkanten voorzien worden van een aangepaste overbrugging door middel van dunne isolatieplaten versterkt met een gewapende cementlaag aan beide zijden. Dit om enerzijds pleisterwerken toe te laten en anderzijds toekomstige scheurvorming te vermijden. gezien de bestaande muren waren sommige vochtkeringen te laag in functie van de nieuwe vloe.

Kundigheid over Vochtwerende isolatielaag

vaartweg lot fax infopms.be facebook pms nv pump amp mixing service bedrijf isoleren vloerisolatie pur schuimbeton isolatiemortel met eps korrels akoestische of geluidsisolatie dakisolatie chape fotogalerij referenties contact menu close back chape op zoek naar degelijke chape dan helpen wij u graag verder. Of het nu gaat om een nieuwbouw of verbouwingen de chape geplaatst door pump amp mixing service zal steeds voldoen aan uw eisen. Een stipte levertijd en perfecte uitvoering vindt u dus bij de chape van pms nv. Wanneer dient u chape te leggen chape is onontbeerlijk voor een stevige en egale ondergrond. U heeft met andere woorden een goed geplaatste chape nodig voor de verdere optimale afwerking van uw vloerbedekking Enige opheldering over vochtwerende isolatielaag Flowchape vloei anhydrietchape voordelen synthetisch bindmiddel pron.