Menu Sluiten

Isolatietechniek Cellulose

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatietechniek cellulose kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatietechniek Cellulose

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatietechniek cellulose

home premies faq over ons contact muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken bel vraag uw offerte aan vrijblijvend plaatsbezoek ontdek het antwoord op al je vragen. All muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken premies veelgestelde vragen selecteer de categorie aan de linker kant om faq s van die activiteit te vinden. Wat is een spantentdak een spantendak bestaat uit dakspanten isolatietechniek cellulose specialisatie Dakspanten zijn houten balken die verticaal lopen van aan de muurplaat onderste dakrand tot in de nok van het dak tegen de dwarsbalk die de twee muurplaten verbindt. Aan de buitenzijde van de spanten komt het onderdak. Tussen de spanten komt de dakisolatie. Kepers zijn hier onnodig. Wel komen er bovenop het onderdak de verticale tengellatten om het onderdak vast te zetten en daarop horizontaal lopende panlatten om de pannen op te bevestigen. Wat is een kepergording dak gordingen zijn de horizontaal geplaatste balken die van spant tot spant lopen of van m.

verbiestpartner documentatie maak een afspraak blog ontdek waarom wij de slimste keuze zijn enkele referenties ontdek waarom wij de slimste keuze zijn eerlijk en transparant garantie op hoogste kwaliteit professionals in pur eerlijk en transparant garantie op hoogste kwaliteit professionals in pur bereken de prijs van je isolatie kiezen voor verbiest is kiezen voor kennis en expertise … Kiezen voor verbiest is kiezen voor kennis en expertise … Kiezen voor verbiest is kiezen voor kennis en expertise … Kiezen voor verbiest is kiezen voor kennis en expertise … Ontdek al onze tips ontdek onze handige configurator … Bereken de prijs van je isolatie in jaar al meer dan . Tevreden klanten enkele referenties vloerisolatie vloerisolatie in gespoten pur ako.

Het terrein van Isolatietechniek cellulose

over eltherm isolatietoepassingen isolatie drivein technische fiches referenties vacatures contact nieuws houtskeletbouw droogvloer systeem fermacell cellulose isolatie gespoten isolatie soudal soudafoam. Lees meer droogvloer systeem fermacell eltherm isolatietechniek is gespecialiseerd in de plaatsing van vloerelementen voor een betere geluidsisolatie en warmteisolatie. Profiteer zeker van onze ervaring met de renovatie van vloeren. Weg met lawaaiige en koude vloeren dankzij fermacell. Lees meer cellulose isolatie i cellulose isolatie vindt een belangrijke toepassing in de houtskeletbouw voor de thermischakoestische isolatie van muren dak en vloeren Een keuze maken in isolatietechniek cellulose Lees meer gespoten isolatie soudal soudafoam de producten van soudal staan al jarenlang synoniem voor kwaliteit. Met zijn gamma aan sprayfoams richt soudal zich actief op de markt voor professionele installateurs. Om ook te kunnen waken over een kwalitatieve plaatsing werd daarom het kwaliteitslogo licensed installer soudal soudafoam spf in het leven geroepen. Contact kerkhoflaan bergkampenhout in.