Menu Sluiten

Zoldervloer Isoleren

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over zoldervloer isoleren kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Zoldervloer Isoleren

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zoldervloer isoleren

home diensten dakrenovatie dakisolatie platte daken hellende daken industrile dakwerken gevelwerken daktimmerwerken zolderrenovatie montage duivenpinnen projecten over blog contact bel ons offerte aanvragen zoek menu menu dakisolatie antwerpen op zoek naar dakisolatie antwerpen het dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand. Want in elk huis gaat de warmte naar boven stijgen als een dak niet voldoende is gesoleerd wordt er ruim een kwart van de gestookte energie verloren. Een dakisolatie kan toegepast worden op elk dak plat of hellend en kan vanuit binnen het huis of buiten het huis worden geplaatst. Voor het isoleren van daken gebruiken we materialen van bekende merken zoals iko recticel rockwool en ursa. Al de door ons gerenoveerde en gesoleerde daken voldoen aan denieuwe isolatienorm uit . Bij antwerpse algemene dakwerken bent u onmiddellijk aan het juiste adres voor dakisolatie antw zoldervloer isoleren voor meer omzet U kunt bij ons terecht voor alle types daken. Vaak gaat een isolatieproject ook gecombineerd met de n.

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home isolatie dak en zolderisolatie dak of zolderisolatie snel warmteverlies verminderen investeer dan in een goede dakisolatie want warmte stijgt. Creer een volwaardige woonruimte op zolder dankzij de juiste dakisolatie of bespaar geld door enkel je zoldervloer te isoleren. We zoeken samen de beste oplossing voor je verbouwproject. Je dak isoleren lijkt.

Meer info over Zoldervloer isoleren

skip to content dorpstraat ichtegem tisolateurtjeskynet.be home over hellende daken vloerisolatie buisisolatie zoldervloeren realisaties contact home zoldervloeren zoldervloeren het isoleren van de zoldervloer geniet de voorkeur boven het isoleren van het dak wanneer de ruimte toch niet benut wordt als leefruimte Ons voorstel over zoldervloer isoleren Isoleren gaat sneller de zolder moet niet onnodig opgewarmd worden en je hebt minder isolatie nodig. Bovendien heb je net zoals bij dakisolatie recht op tal van premies en subsidies. Op welke manier je de zolder kan isoleren wordt voornamelijk bepaald door de constructie. Bestaat de vloer uit houten kepers dan kies je best voor isolatiedekens zoals glaswol of rotswol die je netjes tussen de kepers kan plaatsen. Is je zoldervloer gemaakt van een betonnen plaat dan ben je beter af met isolatieplaten. Deze zijn drukvast en nemen minder.