Menu Sluiten

Minerale Ingeblazen Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over minerale ingeblazen wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Minerale Ingeblazen Wol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Minerale ingeblazen wol

home over ons ons bedrijf referenties wat doen we spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie offerte contact nl fr dakisolatie met cellulose glaswol of pur. Isolcom isolatiewerkenis gespecialiseerd in de plaatsing van thermische dakisolatie voor hellende daken.het isoleren van uw dak geeft u niet alleen een onmiddellijke comfortverhoging maar is ook uiterst snel terugverdiend minerale ingeblazen wol gevraagd Gratis offerte isolatiemateriaal zoals u weet stijgt warme lucht daardoor is dakisolatie de meest renderende vorm van energiebesparende maatregelen. Als isolatiemateriaal kan gekozen worden voor minerale wol of cellulose vlokken.in tegenstelling tot andere energiebesparende maatregelen zoals het plaatsen van zonnepane.

home onze activiteiten isoleren lucht en winddichting ventilatie binnenafwerking buitenafwerking advies certifiring over ons materialen iq cellulosevlokken leem natuurkalk kalkhennep houtvezelmatten en platen fermacell gipscellulose afwerkplaten proclima voor lucht en winddichting celit onderdak en wandplaat kurk tadelakt thermowood gevelbekleding argio contact zoeken… Rsaquo lsaquo iq iq is het merk van cellulosevlokken die wij gebruiken waarvoor we drie door isoproc erkende plaatsers in dienst hebben. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring om de vlokken in of op een constructie te blazen of licht vochtig tegen een constructie te sproeien. Deze vlokken zijn gemaakt van onverdeeld papier en zijn dus gerecycleerd. Er wordt enkel een percentage zouten aan toegevoegd tegen schimmelvorming en om de brandwerendheid te vergroten. Omdat de vlokken ingeblazen worden sluiten ze altijd perfect aan op de constructie. Daardoor kunnen er geen holtes ontstaat waarom kiezen voor minerale ingeblazen wol Cellulosevlokken hebben een hoog isolerend vermogen maar zijn ook relatief zwaar. Daardoor bew.

Wat je wil weten over Minerale ingeblazen wol

nederlands francais home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs marktleider voor isoleren met pur vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie div.slide dakisolatie en zolderisolatie dakisolatie en zolderisolatie nooit meer een koud gevoel gespoten pur tegen het onderdak verzekert u van het hoogste rendement voor dakisolatie en zolderisolatie. Zelfs bij dunne steunbalken en dus weinig ruimte voor de dakisolatie verzekert pur u van hoge isolatiewaardes. Pur biedt zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen de beste oplossing voor isolatie. Isotrie biedt ook een isolatieoplossing aan met minerale wol voor dakisolatie of voor het vullen van holle ruimtes onder het dak. Wij plaatsen ook timb.