Menu Sluiten

Interesse In Vloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over interesse in vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Interesse In Vloerisolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interesse in vloerisolatie

contact kantoor jobs menu home te koop in prior sale te koop te huur verkocht amp verhuurd getuigenissen onze werkwijze u zoekt schrijf u in verkocht middelkerke vaartdijknoord super charmant polderhuisje op are volledig gerenoveerd dit zeer charmante polderhuisje dateert van ca. maar werd in volledig gerenoveerd nieuw dak isolatie ramen vloeren keuken elektriciteit verwarming etc… Uiterst mooi gelegen aan het water biedt dit polderhuisje een unieke locatie midden in het veld aan een fietsroute en ook vlakbij de kust. Een ideale woning als hoofdverblijf of een perfect vakantiehuis op het gelijkvloers vindt u een eetkamer zitkamer van m een zeer hoogwaardige nieuwe keuken in cottage stijl met naastgelegen zithoek en haardvuur samen ca interesse in vloerisolatie informatie inwinnen M een badkamer met ligbad lavabo en toilet een grote slaapkamer en tweede badkamer douche lavabo en de toilet met een praktische bergingshoek wasplaats. Op de eerste verdieping nog een slaapkamer berging dressing. Er zijn drie terrassen waarv.

isofoam home producten purisolatie epsisolatie akpe isolatie spouwmuurisolatie isoleren met schuimbeton isolatiepremie realisaties vacatures over ons contact home realisaties vloerisolatie eps overpelt vloerisolatie met eps in overpelt plaatsen van een isolerende uitvullingslaag op de verdieping van nieuwbouw appartementen. Interesse laat je gegevens achter amp wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Naam woonplaats emailadres telefoonnummer laat dit veld leeg verzenden bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid. Producten purisolatie epsisolatie akpe isolatie spouwmuurisolatie isoleren met schuimbeton isolatiepremie contact isofoam nv bremheidelaan turnhout tel infoisofoam.be member of isofoam disclaimer privacy cookies webdesign robarov .

De discipline van Interesse in vloerisolatie

bel ons op … infoclaessensmakelaars.be te koop te huur projecten contact huis te koop turnhout msup terug naar lijst gtgt renovatieproject halfvrijstaande woning met vergund handelsgedeelte gelegen in de bekende omgeving tuinwijk te turnhout wat bedoelen we met interesse in vloerisolatie De hele omgeving is opgenomen als onroerend erfgoed en wordt gekenmerkt door een charmante en uniforme uitstraling van de woningen. Centraal gelegen op wandelafstand van station winkels en scholen doch in een zeer rustige kindvriendelijke omgeving. Het pand biedt vele mogelijheden gaande van de combinatie wonen en werken aan huis praktijk winkeltje de indeling die we voorzien is als volgt centrale inkom met videfoon toegang tot de polyvalente ruimte die vele mogelijkheden biedt en een handelsbestemming heeft een hal met gastentoilet en met toegang tot het woongedeelte. Vanuit deze hal kom je in een zeer grote open leef.