Menu Sluiten

Isolatie Bedrijfshallen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie bedrijfshallen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | www.pluimers.be

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie bedrijfshallen

stuur ons een e mail naar infotelcom.be of bel ons op downloads vacatures nieuws contact diensten zonnepanelen zonnepanelen plaatsen omvormers montage zonnepanelen netaansluiting zonnepanelen rendement zonnepanelen zonnepremie thuisbatterijen airco verwarming warmtepompen zonneboilers warmtepompboilers condensatieketels slimme energie laadpalen elektriciteitswerken autonomie isolatie dak zolder of. vloerisolatie spouwmuurisolatie omkeerdak kelderisolatie nutsvoorzieningen hoogspanningscabines service over telcom referenties zonnepanelen isolatie verwarming nutsvoorzieningen slimmeenergie online afspraak offerte aanvragen diensten zonnepanelen thuisbatterijen airco verwarming slimme energie isolatie nutsvoorzieningen service over telcom referenties zonnepanelen isolatie slimme energie nutsvoorzieningen verwarming online afspraak downloads vacatures nieuws contact stuur ons een e mail naar infotelcom.be of bel ons op offerte .

home reiniging gevelonderhoud dakontmossing waarom nove over ons gerealiseerde projecten contact menu onze diensten gevelonderhoud goed advies vakkundig werk van woning tot bedrijfspand eerlijke kwaliteit gevelonderhoud om uw pand in opperste conditie te houden is regelmatig onderhoud aangewezen isolatie bedrijfshallen gevraagd Niet alleen vanwege het reinigende aspect ervan maar ook omdat we tijdens het onderhoud waar mogelijk zorgen voor bescherming die een langere levensduur bewerkstelligt De verscheidenheid van isolatie bedrijfshallen Eerst maken we een analyse om zeker te zijn dat we met de juiste producten aan de slag gaan. Elk materiaal heeft namelijk zijn unieke eigenschappen en manier van behandelen. Metalen zoals rvs en aluminium vergen een geheel andere aanpak dan bijvoorbeeld steen en beton. En met hout moet weer op een andere manier worden omgegaan. Bekijk projecten vraag een offerte aan gevelrenovatie gebarsten stenen kapotte en lelijke voegen wij zorgen ervoor da.

Mededeling over Isolatie bedrijfshallen

overslaan en naar de inhoud gaan perfecta verkoopt uitsluitend via een uitgebreid netwerk van verkooppunten in europa. Home over perfecta nieuwigheden perfecta in beeld duurzaamheid nuttige info voor verdelers contact nl en fr de inloggen zoeken verkooppunten inspiratie zitten stoel barkruk office stoel indoor outdoor stoel tafelen tafel hoge tafel office tafel slapen bed nachttafel accessoires home over perfecta duurzaamheid print this page duurzaamheid . Houtafval sinds tientallen jaren wordt alle houtafval gevaloriseerd tot verwarming van de bedrijfshallen. . Zonneenergie in en werden de daken bedekt met photovoltasche panelen. Sindsdien is zonneenergie goed voor een dekking van ongeveer van de eigen elektriciteitsbehoefte. Oppervlakte m totaal genstalleerd vermogen . Kwp productie kwh jaar kwh jaar . Ga.