Menu Sluiten

Wat Is Dakisolatie Met Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over wat is dakisolatie met wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Wat Is Dakisolatie Met Wol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wat is dakisolatie met wol

disolatie.be online info amp advies over isolatiewerken. Disolatie.be home offerte aanvragen dakisolatie met minerale wol voor het isoleren van daken en vloeren wordt gebruik gemaakt van minerale wol wat is dakisolatie met wol bestellen Deze isolatie zorgt voor een aangenaam woonklimaat met een goede thermische en akoestische isolatiewaarde. De wol is de perfecte thermische en akoestische isolatie. Door de isolatie blijft de warmte in de winter binnen. In de zomer wordt de opwarming van de binnenruimtes vertraagd wat zorgt voor energiebesparing. Toepassing hellende daken ook als deze niet meer toegankelijk zijn van binnenuit platte daken bestaande vloeren opgebouwd uit een houten draagstructuur. De wol is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de isolatie van daken en moeilijk toegankelijke plaatsen. Het onderscheidt zich door zijn soepelheid zijn laag gewicht en vooral door zijn eurofins gold stan.

home diensten dakrenovatie dakisolatie platte daken hellende daken industrile dakwerken gevelwerken daktimmerwerken zolderrenovatie montage duivenpinnen projecten over blog contact bel ons offerte aanvragen zoek menu menu dakisolatie antwerpen op zoek naar dakisolatie antwerpen het dak isoleren kan flink schelen in de portemonnee op het einde van de maand Het scala van wat is dakisolatie met wol Want in elk huis gaat de warmte naar boven stijgen als een dak niet voldoende is gesoleerd wordt er ruim een kwart van de gestookte energie verloren. Een dakisolatie kan toegepast worden op elk dak plat of hellend en kan vanuit binnen het huis of buiten het huis worden geplaatst. Voor het isoleren van daken gebruiken we materialen van bekende merken zoals iko recticel rockwool en ursa. Al de door ons gerenoveerde en gesoleerde daken voldoen aan denieuwe isolatienorm uit . Bi.

Het laatste nieuws over Wat is dakisolatie met wol

isoleren voor een betere toekomst dealers vacatures video s bim professionals nl fr isolatieproducten ursa pureone ursa terra ursa xps ursa white blowing wool ursa seco isolatiematerialen minerale wol gextrudeerd polystyreen plaat isolatie xps toepassingen nieuws over ons onze waarden geschiedenis milieu gezondheid contact isolatieproducten ursa pureone ursa terra ursa xps ursa white blowing wool ursa seco isolatiematerialen minerale wol gextrudeerd polystyreen plaat isolatie xps toepassingen nieuws over ons onze waarden geschiedenis milieu gezondheid contact dealers vacatures video s bim professionals nl fr home isolatieproducten isolatieproducten ursa pureone ursa pureone op zoek naar innovatieve isolatie van een ongevenaarde kwaliteit urs.