Menu Sluiten

Wooncomfort Met Goede Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over wooncomfort met goede dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Wooncomfort Met Goede Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wooncomfort met goede dakisolatie

wonen en energie woon duurzaam blog over wonen energie en duurzaam wonen. Duurzaam wonen nieuws gevelrenovatie isolatie airconditioning chauffage meer duurzaam wonen twintig procent korting op een nieuw tv een tweede pak melk gratis of sparen voor een dagje weg. Geld besparen is altijd leuk maar wist u ook dat u eveneens kunt besparen op uw woning door duurzaam te gaan wonen kunt u honderden euro s per jaar besparen en daarbij is duurzaam wonen goed voor het milieu. Bij duurzaam wonen gaat het om energie en waterbesparing en het voorkomen en scheiden van afval. Ook is het maken van de juiste keuze wat betreft te gebruiken materialen bij duurzaam wonen erg belangrijk wooncomfort met goede dakisolatie informatie inwinnen Bij duurzaam wonen staat less is more centraal. Hoe u duurzaam kunt gaan wonen lees u in het onderstaande artikel. Hoe moet di.

home platte daken vloeren opvullen van realisaties faq over bsd contact websitebsdisolaties.be volg ons op facebook volg ons op instagram volg ons op linkedin platte daken vloeren opvullen van realisaties faq over bsd contact isolatie amp hellingsbeton op maat bsdisolaties van alle partners in uwbouwproces is bsdisolaties misschien de meest onzichtbare. Maar wel een cruciale. Isolatie en hellingsbeton maken een wereld van verschil voor uw wooncomfort. websitebsdisolaties.be nieuw systeem bsdpolybeth platte daken hoe gaan wij te werk vloeren hoe gaan wij te werk toepassingen waar kunnen we je mee helpen platte daken hellingsbeton dakisolatie ontdek vloeren vloerisolatie uitvullingslaag chape ontdek opvullen van mazouttank of riolen kelders of ande.

Vragen over Wooncomfort met goede dakisolatie

home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen zoekt u een loodgieter of ontstoppingsdienst in overpelt vergelijk erkende loodgieters op prijs scherpe prijzen voor rioleringswerken dakwerken sanitair en cvketel installatie vrijblijvende offertes loodgieter overpelt last van een lekkage of is uw wc verstopt schakel zo snel mogelijk een loodgieter uit overpelt in De kosten van wooncomfort met goede dakisolatie Loodgieters zijn in te schakelen voor tal van verschillende werkzaamheden rondom het huis. Denk aan het herstellen van dakgoten het installeren van de c.