Menu Sluiten

Minerale Glaswol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over minerale glaswol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Minerale Glaswol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Minerale glaswol

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr over ons onze filialen ons team werken bij cpe blog promoties mobile menu expand icon home merken toepassingen advies opleidingen contact webshop over ons onze filialen ons team werken bij cpe blog promoties nl fr hoe knauf rockt als het op isolatie aankomt… november cpe hellend dak isolatie plat dak of je nu een scheidingswand voorzetwand of een spouwmuur wilt isoleren met rockall zit je goed. Deze innovatieve rotswolisolatie van knauf insulation combineert technische specificaties met duurzaamheid en optimaal gebruiksgemak minerale glaswol firma Duurzame en gebruiksvriendelijke rotswolplaat rockallleent zich voor elke isolatieklus deze rotswolisolatie is de duurzaamste in zijn klasse en blinkt uit in gebruiksgemak. De platen zijn eenvoudig aan te brengen tussen metalen profielen bij binnenwanden of plafonds.zo kan je.

skip to content menu menu startpagina spouwmuurisolatie heb jij wel eens over spouwmuurisolatie nagedacht isoleren is tegenwoordig de heilige graal. Met een goede isolatie bespaar je niet alleen het milieu maar ook op je eigen energiefactuur. Interessant spouwmuurisolatie is daarbij van groot belang. De ruimte tussen twee muren kan je isoleren. Op die manier wordt de warmte in een kamer beter bewaard. Met andere woorden je moet minder stoken om je woning warm te houden. We hebben het dan over spouwisolatie. De ruimte tussen binnen en buitenmuren wordt opgevuld. Een spouwmuur wordt ook gewoon een spouw genoemd. Ben je genteresseerd in spouwmuurisolatie dan wil je wellicht weten wat prijs van isoleren is en of er premies zijn om de kosten te drukken. Wij geven antwoorden informatie over spouwmuurisolatie vo.

Mededeling over Minerale glaswol

over ons toekomst ons team onze klanten producten ruwbouw gevel dak isolatie pleisters bouwspecialiteiten vloeren en faience tuin en terras diensten silo s containerverhuur doehetzelf vacatures contact steenhuffel toonzaal gesloten. Magazijn gesloten. Gt mollem toonzaal gesloten. Magazijn gesloten. Gt isolatie gt xps eps met xps eps zitten we in de categorie van de kunststof isolatiematerialen. Xps of gextrudeerde polystyreen ontstaat door de vermenging van een polystyreen polymeer met een drijfgas onder druk waarna het gextrudeerd wordt. Eps of gexpandeerde polystyreen ontstaat door het toevoegen van stoom aan kleine harde expandeerbare polystyreenkorrels Een keuze maken in minerale glaswol Belangrijkste kenmerken minder flexibel dan de minerale wolle.