Menu Sluiten

Isolatie Duurzame Energie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie duurzame energie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatie Duurzame Energie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie duurzame energie

home over ons introductie werkwijze werken bij pellens assortiment pvc ramen en deuren aluminium ramen en deuren houten ramen en deuren samengestelde ramen en deuren beglazing toebehoren realisaties alles nieuwbouw renovatie projecten testimonials nieuws contact assortiment home rsaquo assortiment rsaquo pvc ramen en deuren pvc ramen en deuren aluminium ramen en deuren houten ramen en deuren samengestelde ramen en deuren beglazing toebehoren de beste keuze aantrekkelijk en functioneel bijschco kozijnen komt alles bij elkaar goedgevormde profielen met een ongekende hoeveelheid aan kleuren raamgrepen en accessoires die qua design en kleur naadloos op elkaar zijn afgestemd. Een mogelijkheid om uw huis aantrekkelijker vorm te geven en technisch te verbeteren een waardevaste investering in puur woongenot. Al jarenlang is schco gezien als d besteaanbieder van hoogwaardige raam deuroplossingen van pvc isolatie duurzame energie is gewoon uw perfecte keuze De producten van schco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design comfort veiligheid en energiezuinigheid. .

particulieren bedrijven over ons news faq contact vraag een offerte aan fr nl fotovoltasche isolatie laadstation onze prestaties fotovoltasche simulator home particulieren home isolatie home isolatie naast de installatie van uw zonnepanelen kunt u de goede staat van uw dak garanderen en de energieprestaties van uw woning verbeteren op een samenhangende en rendabele manier met soltis dakwerken en duurzame isolatie. Wij voeren voor u drie soorten werken uit dakwerken gebinte dakpannen leisteen dakgoten regenpijpen dakkapellen dakramen woningisolatie specialist in natuurlijke isolatie waterdichtheid van het gebouw membranen voor platte daken in epdm of bitumen kalk of siliconensierpleisters gevelbekleding groendaken. redenen om voor soltis te kiezen meer dan jaar ervaring een belgische kmo op mensenmaat met persoonlijk contact van a tot z jaar garantie op de waterdichtheid van uw dak de garantie van een kwaliteitsuitvoering die voldoet aan alle geldende normen soltis is de specialist van de duurzame isolatie met natuu.

Vragen over Isolatie duurzame energie

handel in duurzame bouwmaterialen en isolatie zoek duurzaam isolatie hout afbouw nieuw home isolatiedeken ecoconcept bioconcept gevelisolatie ramen en deuren passiefhuisplatform houtskeletbouw passiefhuis het duurzame huis van vandaag … De standaard van morgen … Reflex voor energiebewust wonen minimaliseer het warmteverlies vooraleer je de warmtewinst maximaliseert een passiefhuis heeft zo weinig warmteverlies dat een conventioneel verwarmingssysteem niet meer nodig is. Dat betekent dat een passiefhuis geen centrale verwarming of kachel nodig heeft. Met het vrijgekomen budget kan een betere isolatie geplaatst worden De handelswijze m.b.t. isolatie duurzame energie Daarmee wordt het pasiefhuis een gebouwconcept waar tegelijk comfort en kosten geoptimaliseerd zijn. Concreet … Een passiefhuis bouwen betekent warmteverlies beperken door een ver doorgedreven isolatie warmteverlies beperken door een zeer goede luchtdichtheid van het gebouw luchtkwaliteit waarborgen door een venti.