Menu Sluiten

Dak Isoleren Met Minerale Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over dak isoleren met minerale wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Dak Isoleren Met Minerale Wol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dak isoleren met minerale wol

over demessemaeker blog vacatures dakwerken hellende daken platte daken dakrenovatie dakrestauratie herstellingen en onderhoud dakafwerking en goten realisaties gevelbekleding gevelbekleding en hout realisaties isolatie isoleren van hellende daken isoleren van platte daken isoleren van gevels realisaties contact merken en leveranciers onze merken icopal roofing technische ondersteuning garantiecertificaat met verzekeringspolis. Koramic kleidakpannen koramic garantie jaar dak isoleren met minerale wol zijn zeer gewaardeerd Productie pannen in belgi. Cembrit kleidak en betonpannen en kunstleien. Eternit betonpannen en kunstleien. Ondersteuning met jaar ervaring. Svk al meer dan jaar lang een gevestigde waarde als fabrikant van kunstleien en golfplaten. Monier bij monier dakpannen vindt u alles om een hellend dak duurzaam en est.

home dak epdm asfalt dakpannen leien wat doen we nog koper en zinkwerken gevelbekleding ontmossen isolatie dakramen lichtkoepels en lichtstraten staalplaten realisaties contact home dak epdm asfalt dakpannen leien wat doen we nog koper en zinkwerken gevelbekleding ontmossen isolatie dakramen lichtkoepels en lichtstraten staalplaten realisaties contact isolatie om een goede start te nemen bij het zetten van een nieuw dak of bij een renovatie dan moet je vooraf de beste isolatie kiezen. Het heeft geen nut om slechte isolatie te nemen om de prijs te drukken want daar krijgt u later zeker spijt van. Er bestaan verschillende soorten van isolatie die gaan van wol over platen naar schuim enkele voorbeelden van de soorten glaswol rotswol cellenglas gexpa.

Sterke info over Dak isoleren met minerale wol

overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager referenties klantenreacties wie zijn wij gratis bellen gratis offerte aanvragen geregistreerd aannemer isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie spouwmuurisolatie akoestische isolatie groendak gyprocwerken pleisterwerken schrijnwerk deuren laminaat luchtgommen contact inblazen van een plafond te etterbeek inblazen met knauf supafil inblazen van een plafond gebeurt beter door specialisten. Eerst wordt een strak lucht en dampdicht dampscherm aangebracht. Daarna brengt men openingen aan om tussen het dampscherm en het plafond minerale wol type knauf supafil aan te brengen Het toekomstperspectief van dak isoleren met minerale wol Email facebook linkedin google vorige volgende isolinvest harelbekestraat deerlijk infoisolinvest.be be menu home isoleren zolderrenovaties gratis offerte contact isoleren hellend dak en zoldervloer plat dak groen dak gevelisolatie en bekl.