Menu Sluiten

Vloeropbouw Vloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vloeropbouw vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloeropbouw Vloerisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloeropbouw vloerisolatie

contact vacatures realisaties activiteiten geschiedenis realisaties vorige volgende sintgilliswaas binnenafwerking verbouwing in samenwerking met holarchitecten toevertrouwde werken pleisterwerken schrijnwerken tussenwanden gyprocwerken vloerisolatie betopor silver vloerisolatie harde purplaten polybetonvloer momenteel zijn de pleisterwerken in uitvoering. Voorafgaand aan deze werken worden alle voorbereidende werken afgerond zoals uitvullen dagkanten ramen gezien de specifieke spouwisolatie die er gebruikt was moesten alle dagkanten voorzien worden van een aangepaste overbrugging door middel van dunne isolatieplaten versterkt met een gewapende cementlaag aan beide zijden vloeropbouw vloerisolatie met gegarandeerde rendementsstijging Dit om enerzijds pleisterwerken toe te laten en anderzijds toeko.

menu nl fr de fim producten fim rekenmodule fimlite fim force fim k k profim polyfim eco isolatiechape voordelen isolatiechape isolerende chape vs pur isolatie zelf isolatiechape plaatsen isolatiechape laten plaatsen akoestische isolatiechape vloerisolatie isolatiemortel en vloerverwarming plat dak isoleren verdelers contact optimale isolatiechape bij fim vloerisolatie zorgt in appartementen voor een reductie van de verwarmingskosten van . In vrijstaande woningen is dit zelfs tot . Een woning die grondig geiumlsoleerd is krijgt zelfs een onmiddellijke objectieve meerwaarde in geval van verkoop of schatting. Voor een optimale vloerisolatie heeft fim een isolatiechape op basis van gerecycleerde eps. Een goede vloerisolatie begint bi.

Het terrein van Vloeropbouw vloerisolatie

skip to content soorten chape vloerisolatie isolerende chape sneldrogende chape anhydrietchape chape voor vloerverwarming gewapende chape hellingschape stabilis vs chape offerte aanvragen vacatures soorten chapen vloerisolatie hier vindt u een beknopt overzicht van de mogelijke chapes die vervaeck ff u kan aanbieden. U kunt meer info aanvragen via ons contactformulier. Of een gedetailleerde offerte ontvangen bekijk ook eens vloeropbouw vloerisolatie Isolerende chape de meest gekozen chape is de isolerende chape. Deze is vooral thermisch isolerend. Isolatiechape kan uit verschillende materialen bestaan zandcement kleikorrels zandcement polystyreen parels eps parels schuimbeton zandcement schuimmiddel en een vulmiddel pur polyurethaan schuim het isolatiemateriaal zit in de chape zelf verwerkt. Een dunnere vloeropbouw is mogelijk hierdoor ivm dikke isolatieplaten. Een isolerende chape isoleert beter dan een traditionele uitvullingschape en kan indien gewenst gecombineerd worden met isolatieplaten. Deze vorm van chapen biedt de beste isolatie. Voordelen isolatiechape dunn.