Menu Sluiten

Hoge Densiteit Spouwmuurisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over hoge densiteit spouwmuurisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Hoge Densiteit Spouwmuurisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hoge densiteit spouwmuurisolatie

isofoam home producten purisolatie epsisolatie akpe isolatie spouwmuurisolatie isoleren met schuimbeton isolatiepremie realisaties vacatures over ons contact home purisolatie purisolatie pur de beste investering in isolatie duurzaam en waterdicht purisolatie de isolatienormen worden steeds strenger goed isoleren is een absolute must. Kiezen voor gespoten purisolatie van isofoam is dan de beste investering. Pur is een polyurethaan isolatieschuim met een bijzonder hoge isolatiewaarde. Een dunne laag volstaat om warmteverliezen zeer sterk te beperken. Zo bespaar je volop vraag technische fiche en waarden op wat isoleren met purschuim met purisolatie kan je alle kanten uit hoge densiteit spouwmuurisolatie voor uw firma op maat Het is geschikt om elke ondergrond in je woning te isoleren horizontaal of verticaal van de kleinste kelder tot de grootste industriehal. Ons team brengt het snel en efficint aan op vloeren z.

overslaan en naar de inhoud gaan slim isoleren toggle navigation kortemark hoboken denderleeuw zoekveld zoeken over isolteam nieuws jobs voor profs documentatie isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie gevelisolatie spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie plafondisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie amp akoestiek materialen gespoten pur icynene purpir minerale wol minerale wol inblazen xpseps cellulose inblazen neopixels houtwol houtwol inblazen houtwolcement resolschuim vermiculiet cellenglas polyesterwol cellenbeton melamine vacumisolatie elastomeerschuim polylatex premies dak en zoldervloer gevel spouwmuur en binnenmuur vloer kelder en plafond realisaties professionals contact offerte vragen isolatieboek downloaden u bent hier home isoleren spouwmuurisolatie spouwmuurisolatie laat je spouwmuur isoleren.

Inlichtingen over Hoge densiteit spouwmuurisolatie

navigatie aan uitzetten home aanbod gevel amp muurisolatie sierpleister minerale kalei kurkkalei nieuw spuitkurk schilderwerken steenstrips binnenbepleisteringen biocoat garanties offerte aanvraag aanmelden ecologische gevelisolatie kom thuis in een warm huis. Biocoat biedt verschillende oplossingen aan voor het isoleren van uw buitenmuren Ons aanbod van hoge densiteit spouwmuurisolatie Uw muren kunnen aan de buitenkant of gevelzijde in de spouw of aan de binnenkant worden gesoleerd. Afhankelijk van de opbouw van de muur de gebruikte materialen de gewenste isolatiegraad en het beschikbaar budget wordt voor iedere muur nagegaan welke de beste methode is om een maximaal rendement te halen uit uw isolatiewerken. Biocoat onderscheidt zich door naast de conventionele gevelisolatie met gexpandeerd polystyree.