Menu Sluiten

Cellulosevlokken

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over cellulosevlokken kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Cellulosevlokken

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cellulosevlokken

over hota activiteiten realisaties team contact realisaties grondige renovatie destelbergen een kleine oude woning werd volledig gestript door de bouwheer om er een comfortabele gezinswoning van te maken. We vernieuwden het dak en zetten er een aanbouw in houtskelet bij cellulosevlokken leverancier Het dak werd ingeblazen met cellulosevlokken de uitbreiding zal worden gesoleerd met kalkhennep door de bouwheer. Dakrenovatie kongostraat gent nieuwbouw mariakerke uitbreiding landegem dak en gevelvernieuwing merelbeke renovatie met kalkhennep gentbrugge jan samijnstraat d gentbrugge infohota.be t maatschappelijke zetel hota erkende cv spellewerkstraat gent mariakerke btwnummer btw be .. Rpr gent rekeningnummer vdk be bic vdspbe privacy algemene voorwaarden sitemap website by schrijf je in voor onze nieuwsbrief newslettermessage voornaam achternaam emailadres ik ga akkoord met de privacy policy x keyboardarrowup popuptitle popupclosetext x .

home sitemap main menu home voorstelling producten services contact home voorstelling producten services contact isolatie wanden en plafonds date augustus spouwmuurisolatie goed isoleren betekent uw huis inpakken in een schil van isolatie zonder koudebruggen tochtgaten enz.. Naast het isoleren van uw dak en vloer is het dus belangrijk dat u de spouwmuren laat isoleren dit zorgt nog maar eens voor een gemiddelde besparing op uw energiefactuur van . U verdient deze investering dus terug over een gemiddelde periode van jaar. De muynck bvba is de specialist in naisolatie van spouwmuren met ecologische producten zowel voor renovatie als voor nieuwbouwprojecten. Wij kiezen voor sls glasschuimkorrels link naar technische fiche Aandacht over cellulosevlokken Dit zijn minerale thermische isolatiekorrels om in te blazen op basis van gerecycleerd glas en water . Toepassingen voor het navullen van bestaande spouwmuren voor het thermisch isoleren van scheidingsmuren voor.

Informatie over Cellulosevlokken

isolatie met cellulose ydop home cellulose stop co zolderrenovatie luchtdichting isoleeruwkot links contact home cellulose stop co zolderrenovatie luchtdichting isoleeruwkot links contact isoleren met cellulose cellulosevlokken cellulose is een breed inzetbaar materiaal. Het wordt naast isolatie onder andere gebruikt in papier karton textiel en zelfs medicijnen. Omdat het een natuurlijk gerecycleerd product is is gebruik ervan zeer duurzaam. Onze isolatie bestaat uit gerecycleerd krantenpapier. De vlokken worden verkregen door papier te vermalen en te vermengen met sterk brandwerende boorzouten. Het resultaat is een duurzaam goedkoop en hoog isolerend rwaarde tot materiaal. Ons isolatiesysteem cellulose is een ecologisch isolatiemateriaal. De vlokken bestaan uit krantenpapier boorzout en boorzuur. De fabricage gebeurt grotendeels met hernieuwbare en.