Menu Sluiten

Energiepremies Zoldervloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over energiepremies zoldervloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Energiepremies Zoldervloerisolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Energiepremies zoldervloerisolatie

arbeidskansen voor sociale integratie middot wie zijn we isolatieteam woonzorgteam huishoudhulp schilderen behangen de bottelarij contact www.aksi.be raquo aksibouw raquo isolatie isolatie aksi is een vakkundig isolatiebedrijf dat zich vooral toelegt op dak en zoldervloerisolatie. Daarnaast isoleren we ook in voorzetwanden en vloeren. Dit alles met de nodige kennis over de nieuwe normering en technieken. We zijn hiervoor erkend waardoor we de nodige attesten kunnen afleveren voor alle mogelijke energiepremies in uw regio. Aksi ondersteunt en maakt deel uit van de isolatiecampagne van de provincie limburg waarbij we ons engageren de klanten te helpen in hun zoektocht naar de beste isolatieoplossingen maar ook alle mogelijke subsidies. Wij komen graag ter plaatse kijken om de mogelijkheden voor het isoleren van uw huis te bekijken. Heeft u interesse in een prijsofferte dan kan u ons steeds bellen of mailen voor een afsp.

kies uw gemeente straat we geven je graag informatie op maat. Selecteer hier jouw gemeente en straat. Kies je gemeente straat gemeente straat straat niet gevonden jouw gemeente niet in deze lijst bent je op zoek naar onderwijs en vorming geef dan het adres van je school in energiepremies zoldervloerisolatie binnen uw budget Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van iok en iok afvalbeheer wonen of werken geef geel en antwerpseweg in. vacatures contact gemeente straatmenu zoeken afvalkalender compost kopen mijn containermenu afval x mijn recyclagepark mijn container afval voorkomen wat kost mijn afval afval sorteren zwerfvuil afvalkalender asbest compost amp tuin x compost kopen potgrond kopen houtsnippers kopen behaag onze kempen container voor groenafval huren wonen en energie x vlaamse energielening betaalbare bouwgronden groepsaankoop ramen energiehuis kempen groepsaankoop .

Kundigheid over Energiepremies zoldervloerisolatie

skip to main content de specialist in dakisolatie top menu werkwijze blog over deiso faq contact gratis offerte menu main navigation dakisolatie zoldervloerisolatie isolatiepremies realisaties besparing thermografie blog energiepremies voor vlaanderen minder energie verbruiken doorisoleren isondertussen een veelgebruikt fenomeen de mogelijkheden van energiepremies zoldervloerisolatie Het komt niet alleen het milieu ten goede maar ook op lange termijn uw portemonnee. Lees verder is jouw huis goed gelegen is mijnhuis goed gelegen weet jij al hoe goed jouw buurt scoort met de mobiscore dieingevoerd is door de vlaamse overheid kun je zien hoe duurzaam de omgeving van jouw woning is. Lees verder de toekomst van isolatie toekomst van isolatie de wetenschap staat niet stil er wordt steeds gezocht naar nieuwe en effecintere manieren om ons dagelijks l.