Menu Sluiten

Thermische Isolatie Spouwmuren

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over thermische isolatie spouwmuren kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Thermische Isolatie Spouwmuren

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Thermische isolatie spouwmuren

mogelijkheden van verschillende producten thermisch isoleren met gespoten pur ideaal voor thermische isolatie van nieuwe woning of een renovatie. Via de vloer kelder en zolder ontsnapt warmte uit de woning. Een degelijke vloerisolatie is daarom absoluut noodzakelijk. Deze isolatie moet aan enkele voorwaarden voldoen vooraleer ze maximaal rendeert de isolatie moet naadloos zijn. Een isolatielaag met onderbrekingen maakt de woning niet luchtdicht en laat koude binnen. Vermijd onderbrekingen tussen muur en vloerisolatie. Dit kan met een isolerende blok onderaan de draagmuur die de spouwisolatie met de vloerisolatie verbindt. Bij nieuwbouw kan dit gemakkelijk voorzien worden. Bij renovatie is dit een moeilijkere ingreep. Het isolatiemateriaal dient vochtbestendig te zijn. Voordelen van pur laagste warmtegeleidingscoeumlfficieumlnt dus grote energiebesparing eeacutenlaagse isolatie naadloze isolatie dikte van de isolatielaag kan vrij bepaald worden. Toepassingen vloerisolatie de leidingen worden uitgevuld en de vloer geiumlsoleerd met gespoten p.

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken thermische isolatie spouwmuren prijs aanvragen Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home faq faq chappen hoe is de samenstelling van chape of cementgebonden dekvloer een cementgebonden dekvloer bestaatuit rijnzand cement zuiver aanmaakwater en hulpstoffen. Een courante manier was vroeger om chappen te versterken aan de hand van glasvezels. isola biedt je een andere nog betereoplossing bluechape. In plaats van glasvezels toe te voegen aan de chape wat trouwens technisch niet meer mag wtcb maken wij gebru.

De discipline van Thermische isolatie spouwmuren

home over ons ons bedrijf referenties wat doen we spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie offerte contact nl fr welkom bij isolcom uw gespecialiseerde partner in het naisoleren van spouwmuren zolder dak amp kruipruimte. Ons werkgebied oostvlaanderen westvlaanderen en vlaams brabant. Isolcom specialiseert zich in het isoleren van nieuwe en bestaande woningen en dit met de meest performante materialen dewelke bestaan op de belgische markt. Wat goed is voor het milieu is goed voor uw portemonnee. Isolatie betekent immers minder energie verbruiken en dus ook minder geld uitgeven en dit jaar na jaar plus isolatiepremies krijgen De verkoopprijs van thermische isolatie spouwmuren Noem het energiepremie of isolatiepremie niets dan voordelen en los van het financile plaatje gaat uw wooncomfort er gigantisch op vooruit. De zolderruimte is geen bakoven meer in de zomer noch een koude ruimte in de winter buitenmuren stralen minder warmte uit naar buiten en minder koude ui.