Menu Sluiten

Thermische Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over thermische dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Thermische Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Thermische dakisolatie

disolatie.be online info amp advies over isolatiewerken. Disolatie.be home offerte aanvragen dakisolatie met minerale wol voor het isoleren van daken en vloeren wordt gebruik gemaakt van minerale wol. Deze isolatie zorgt voor een aangenaam woonklimaat met een goede thermische en akoestische isolatiewaarde thermische dakisolatie firma De wol is de perfecte thermische en akoestische isolatie. Door de isolatie blijft de warmte in de winter binnen. In de zomer wordt de opwarming van de binnenruimtes vertraagd wat zorgt voor energiebesparing. Toepassing hellende daken ook als deze niet meer toegankelijk zijn van binnenuit platte daken bestaande vloeren opgebouwd uit een houten draagstructuur. De wol is speciaal ontworpen en vervaa.

isoleren voor een betere toekomst dealers vacatures video s bim professionals nl fr isolatieproducten ursa pureone ursa terra ursa xps ursa white blowing wool ursa seco isolatiematerialen minerale wol gextrudeerd polystyreen plaat isolatie xps toepassingen nieuws over ons onze waarden geschiedenis milieu gezondheid contact isolatieproducten ursa pureone ursa terra ursa xps ursa white blowing wool ursa seco isolatiematerialen minerale wol gextrudeerd polystyreen plaat isolatie xps toepassingen nieuws over ons onze waarden geschiedenis milieu gezondheid contact dealers vacatures video s bim professionals nl fr home isolatieproducten isolatieproducten ursa terra ursa terra de isolatie is duurzaam n geschikt voor heel wat toepassingen. Ursa terra is een favoriet bij professionals en doehetzelvers omdat de isolatie niet alleen zachter is maar ook minder stof bevat en dus aangenaam te plaatsen is. Meer info vind d isolatie voor jouw project filters weergeven toepassing wis selectie dakisolatie hellend dak zoldervloer plat dak muur spouwmuur buitenmuur kelder.

Notie over Thermische dakisolatie

home blog wettelijk beleid contact dakisolatie en dak isoleren dakisolatie gemiddelde prijzen en informatie dak isoleren abonneer u op onze nieuwsbrief voor de nieuwste aanbiedingen abonneer je dakbedekking wij zijn marktleider in dakisolatie ondervloeren en componentenproducten. Onze systemen zien er beter uit gaan langer mee en bieden meer keuzes om perfect bij uw project te passen. Isolatie van scholen tot bedrijven tot gezinswoningen onze isolatie werkt overal. Dankzij de deskundige engineering kunt u de meest comfortabele omgeving creren zonder uw ontwerp in gevaar te brengen. Composiet onze composieten zijn sterk lichtgewicht en veelzijdig en hebben industrien getransformeerd van constructie tot transport naar energie. En het is niet te zeggen wat onze volgende innovatie zal bereiken De prijsbepaling van thermische dakisolatie Onze missie wij produceren hoogwaardig laags luchtbelisolatiemateriaal voor onze klanten. We streven ernaar de internationale normen te overtreffen bij de productie van highdefinit.