Menu Sluiten

Dakisolatie Met Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over dakisolatie met wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Dakisolatie Met Wol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakisolatie met wol

home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen tel vraag uw offerte vandaag menu home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact bel offerte aanvragen downloads op deze pagina kan u terecht voor downloads van allerlei aanvullende informatie. Als u hier niet vindt wat u zoekt aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen brochure vloerisolatie hier kan je onze algemene brochure over vloerisolatie downloaden. Download pdf vloerisolatie met gespoten pur hier kan je het vervolg van onze vloerisolatie brochure downloaden specifiek voor vl.

home over ons ons bedrijf referenties wat doen we spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie offerte contact nl fr dakisolatie met cellulose glaswol of pur. Isolcom isolatiewerkenis gespecialiseerd in de plaatsing van thermische dakisolatie voor hellende daken.het isoleren van uw dak geeft u niet alleen een onmiddellijke comfortverhoging maar is ook uiterst snel terugverdiend dakisolatie met wol is gewoon uw perfecte keuze Gratis offerte isolatiemateriaal zoals u weet stijgt warme lucht daardoor is dakisolatie de meest renderende vorm van energiebesparende maatregelen. Als isolatiemateriaal kan gekozen worden voor minerale wol of cellulose vlokken.in tegenstelling tot andere energiebesparende maatregelen zoals het plaatsen van zonnepanelen zijn er geen bijkomende onderhoudskosten aan dakisolatie verbonden. Isolatie tussen de dragende dakelementen de ruimte tussen de kepers en spanten wordt opgevuld met een isolatiemateriaal.minerale wol of cellulose vlokken lenen zich het best voor deze toepassing. Elke isolatielaag krijgt langs de binnenzijde warme zijde steeds een luchtdichte dampre.

Wat je wil weten over Dakisolatie met wol

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons dak met kepers en gordingen isoleren horizontale dwarsliggers gordingen die uw dakconstructie vormen aangevuld met verticaal geplaatste kepers kunnen worden gesoleerd door eerst een minerale wol te plaatsen tussen de kepers en vervolgens een harde isolatieplaat tussen te gordingen te plaatsen maar u kan ook opteren om enkel een harde isolatieplaat te plaatsen. Uw voordeel bij dakisolatie met minerale wol en pir plaat dubbele isolatielaag dus dubbele zekerheid op een goede isolatie. Afwerking met een dampscherm door de aluminium laag op de isolatieplaat best mogelijk te behalen isolatiewaarde met minste plaatsverlies. Uitvoering mogelijk in verschillende diktes zodat u zelf kiest hoe goed u wil isoleren. Dakisolatie herentalsebaan zandhoven t. f. e de voordelen van dakisolatie met wol Info tsisolatie dot be ts isola.