Menu Sluiten

Leveranciers Dakisolatie Pur

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over leveranciers dakisolatie pur kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Leveranciers Dakisolatie Pur

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers dakisolatie pur

actuele productinfo voor de bouw nl fr bedrijfspagina s over archima nieuwsbrief officeindustry contact categorieeumln daken deuren diensten gevelbekleding ramen vloeren nieuw iroof kepers spanten incl. Isolatie vraag meer info aanoverzicht productenbezoek website iroof voor een gesoleerd keper spantendak in n arbeidsgang iroof combineert de beste eigenschappen van een spanten en keperdak in eacuteeacuten product. Door de integratie van kepers in de isolatie kan de constructie eacuten isolatie in eacuteeacuten arbeidsgang worden aangebracht leveranciers dakisolatie pur voor uw firma op maat Hierdoor is uw dak sneller wind en waterdicht en direct geiumlsoleerd. Iroof biedt u flexibiliteit afwerkingsvrijheid en meer verwerkingsgemak. Doordat de isolatielaag doorloopt tussen de kepers creeumlert u een dak zonder koudebruggen. In combinatie met de thermisch reflecterende dampopen alufolie zorgt dit ervoor dat uw dak beter isoleert. Kortom met iroof realiseert u sneller en tegen minder kosten .

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur onze visie home onze visie onze visie een isolatie specialist heeft als visie het minimaliseren van uw energieverbruik energiekost. Dit gaan we op de meest duurzame en goedkoopste wijze voor u oplossen. Onze visie van het bedrijf blijft nog steeds stook je warm niet arm wij zijn de isolatiespecialist voor elke gevel. Wij zijn steeds op zoek naar een duurzame en energieloze bouwoplossing. In de markt worden wij erkend als referentie purspecialist amp marktleider. . Jarenlange ervaring met al onze afgewerkte projecten en de tevreden klanten zijn wij absoluut een ervaren partij binnen de isolatiesector. Door onze ervaring en kennis bent u ook zeker van uw isolatiewerken Het voorruitzicht van leveranciers dakisolatie pur De uitvoering gebeurt door een vaste.

De discipline van Leveranciers dakisolatie pur

vaartweg lot fax infopms.be facebook pms nv pump amp mixing service bedrijf isoleren vloerisolatie pur schuimbeton isolatiemortel met eps korrels akoestische of geluidsisolatie dakisolatie chape fotogalerij referenties contact menu close back welkom bij pms pms is ontstaan in heel bescheiden met slechts n betonpomp. Ondertussen is de firma sterk gegroeid en heeft ze zich vooral gespecialiseerd in het plaatsen van totale vloersystemen bestaande uit de respectievelijke technieken en opbouwelementen. Deze zijn onder andere gespoten pur alsook andere thermische isolatie op basis van eps korrels. Schuimbeton. Akoestische isolatie anhydriet flowchape. Klassieke cementchape. Al deze diensten leveren wij natuurlijk apart maar wij bieden onze klanten ook advies aan voor een ideale totale vloeropbouw die voldoet aan hun spec.