Menu Sluiten

Vloerisolatie Bovenzijde

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vloerisolatie bovenzijde kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloerisolatie Bovenzijde

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloerisolatie bovenzijde

home over ludiso projecten downloads contact nl fr thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie thermische akoestische vloerisolatie offerte aanvragen home over ludiso projecten downloads contact foto s purisol purisol is een naadloze monoliete thermische vloerisolatie het is een polyurethaanschuim nestaan sd dat ontstaat door de chemische reactie van twee basiscomponenten polyol en isocyanaat. Onmiddellijk na de verneveling ter plaatse start het opzwellen van de kleverige vloeistof tot een stevige uitgeharde massa met een uiterst fijne celstructuur. Purisol thermische vloerisolatie heeft een uitzonderlijke kleefkracht waardoor een perfecte verbinding met de ondergrond verkregen wordt. Purisol wordt volledig naadloos geplaatst. Toepassingen het thermisch isoleren van alle vloeren de voordelen sterk isolerend eigenschap lambdawaarde w mk geen droogtijd de werf de werf moet wind amp waterdicht zijn vloerisolatie bovenzijde zijn vaak veelgevraagd De dekvloer behoort vrij te zijn van obstakels werfvuil bouwmateriaal hellip en is stofvrij en droog. Het .

chapewerken welkom chape isolatiechape schuimbeton gespoten pur contact gespoten pur wordt vaak gebruikt voor het isoleren van daken en vloeren. Doordat polyurethaan isolatie vaak als schuim wordt geplaatst noemt men dit dan ook vaak gespoten pur. Het oppervlak wordt gespoten en sluit makkelijk en snel alle hoekjes af. Het is snel gebruiksvriendelijk en doeltreffend. De isolatiewaarde is ideaal voor de isolatie van alle vloeren zoals zoldervloeren vloeren op het gelijkvloers en tussenvloeren. De ondervloer moet droog en stofvrij zijn vr de pur kan gespoten worden stofzuigen. Ook dient de ruimte tochtvrij te zijn. Omdat pur onder hoge druk wordt gespoten kunnen er bij tocht kleine deeltjes opvliegen en deze zijn moeilijk te verwijderen. Daarom worden ramen muren en eventuele deuren eerst afgeplakt met plastic meer over vloerisolatie bovenzijde Bij vloerverwarming wordt de pur na het spuiten geschuurd zodat de vloerverwarming gelijk kan geplaatst worden. Pur wordt in lagen van max. cm gespoten volgens voorschriften. .

Vragen over Vloerisolatie bovenzijde

home contact over ons offerte kachels pelletkachels houtkachels combikachels inbouwhaarden ventilatie start werking systeem d systeem c verdeelsystemen economisch ecologisch kwaliteit prijs doe het zelf realisaties onderhoud faq zonnepanelen start economisch ecologisch werking garantie kwaliteit prijs subsidies totaaloplossingen doe het zelf realisaties onderhoud faq elektriciteit start aanpak klassieke installatie centrale sturing domotica verlichting kwaliteit prijs doe het zelf realisaties faq domotica domotica isolatie start dakisolatie vloerisolatie muurisolatie premies ecologisch kwaliteit prijs doe het zelf faq modellen spartherm kwaliteit prijs economisch ecologisch realisaties onderhoud spartherm arte rlhs linear spartherm arte xfdhs linear spartherm bravo h ambiente spartherm varia bhs linear spartherm varia bfdhs linear spartherm arte vhs linear spartherm arte rlhs linear spartherm ar.