Menu Sluiten

Isolatie Woonboten

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie woonboten kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | www.pluimers.be

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie woonboten

productoverzicht pompen dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater isolatie woonboten is gewoon uw perfecte keuze mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling service onderhoud over pumptech contact zoek hier uw specifieke pomp toepassing gebouwtechniekenpompen hvac drink brand en regen wegen parkingspompen voor afval en regenwater industrile pompenwaterzuivering procespompen import distributiewaterpompen voor alle toepassingen productcatalogus dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling accessoires adhr drukverhogingsinstallatie met elektronische eenheid voor de besturing en de bescherming van de pomp automatische groep voor de drukverhoging in een hydraulische systeem. Samengesteld uit een eenfasige elektrische pomp type dhr en de elektronische eenheid flusscontrol die de automatische werking van de p.

home epdm producten powerflex rubberfolie multyproof rubberfolie resitit esk gootvernieuwer powerrib rubberfolie resitrix skw pvc dakbedeking ultraflex vloeibaar isolatie zinken goten aanvraag offerte epdm gereedschap bitumen roofing contact x powerflex epdm rubberfolie met de hoogwaardige amerikaanse powerflex epdm rubberfolie zal uw dak jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag. Enkele voordelen op een rij van onze powerflex rubber dakbedekking losliggend geballast systeem powerflex g mechanische bevestiging powerflex lijmsysteem voor een snelle verwerking powerflex partiele verkleving afwerking van diverse details neem contact op amerikaans epdm dakrubber jaar zonder daklekkages powerflex epdm rubberdakbedekking is toepasbaar op de volgende bouwerken woningen bedrijfshallen dakkapellen woonboten caravans wat heb ik nodig om mijn dak te bedekken rubberfolie uit een stuk dak goed inmeten bekijk ook eens isolatie woonboten Dakvlak met bodemlijm eenzijdig aanbrengen op de ondergrond in rillen. Randen en .

Het laatste nieuws over Isolatie woonboten

home diensten contact vlea van leuven energieadvies van leuven energieadvies is een bedrijf dat gespecialiseerd is op vlak van energieadvies bouw verbouwingsprojecten en energieprestatiecertificaten. Wij kunnen u onder andere de volgende diensten aanbieden epb epb is de regelgeving op vlak van energieprestatie binnenklimaat isolatie verwarming ventilatie zonneenergie . Kortom alle aspecten die bijdragen tot een gezond binnenklimaat en een lager energieverbruik. Voor woningbouw zijn er vier categorien epbeisen thermische isolatieeisen umaxwaarden bouwknopen en kpeil energieprestatieeisen epeil binnenklimaateisen ventilatie oververhitting in de zomer vermijden jaarlijkse nettoenergiebehoeften voor v.