Menu Sluiten

Isolatiewaarde Cellulose

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatiewaarde cellulose kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatiewaarde Cellulose

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiewaarde cellulose

home gevelrenovatie gevel zolder en dakisolatie renovatiewerken over ons premies cellulose isolatie contacteer ons offerte isolatiewerken regio mechelen antwerpen amp omstreken dakisolatie zolderisolatie gevelisolatie mechelen antwerpen amp omstreken pinguin isolatie staat garant voor perfect uitgevoerde isolatiewerkendakisolatie zolderisolatie amp gevelisolatie.wij zijn actief in regio mechelen antwerpen amp omstreken. Wij gevenprofessioneel adviesover alle mogelijkheden materialen en prijzen. Zijn er isolatie premies voor u mogelijk voor dakisolatie zolderisolatie en gevelisolatie die u laat uitvoeren door een erkend aannemer krijgt u in bepaalde gevallen extra premies isolatiewaarde cellulose verdient geld voor jou Bovendien is er ook nog een btw voordeel van i.p.v. mogelijk. Wij verzorgen hetadministratie gedeelte voor premieaanvragenen a.

nl franais franais x zoeken menu producten thema isolatie plaatsing luchtdichting wind en regendichting controle merk celit pro clima blaugelb triotherm iqcellulose iqprofil xfloc nativo blowerdoor diensten isoproc testing opleidingen opleidingscentrum technische ondersteuning verkoop verhuur herstellingen vinden … verdeler professional downloads op de hoogte nieuws updates subsidies inspiratie totaaloplossingen referentieprojecten wees gerust contact contacteer ons openingsuren medewerkers op de hoogte blog goed isoleren bij renovatie en nieuwbouw we zijn er nog niet arnout ulenaers aandachtspunten voor isolatie comfort luchtdichtheid akoestiek en brandveiligheid wist je dat isoleren veel meer is dan het aanbrengen van isolatie er res.

Interesse in Isolatiewaarde cellulose

over eskimoo faq blog referenties getuigenisen isoleren spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie gevelisolatie dakisolatie vloerisolatie kelderisolatie houtskeletbouw isolatietechniek hr supafil cavity wall biofoamparels inblaastechniek isolatieplaten isolatiedekens pur isolatiepremies vochtbestrijding doorslaand vocht opstijgend vocht gevelreiniging kelderdichting isoleren isolatietechniek isolatiepremies vochtbestrijding over eskimoo faq getuigenissen blog isoleren isolatietechniek isolatiepremies vochtbestrijding over eskimoo faq getuigenissen blog hoeveel kan jij besparen vraag gratis offerte dakisolatie home isoleren dakisolatie wat is dakisolatie procent van de Het toekomstperspectief van isolatiewaarde cellulose warmte ontsnapt via een slec.