Menu Sluiten

Isoleren Dak Met Pir Platen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over isoleren dak met pir platen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Isoleren Dak Met Pir Platen

Dakwerken | Isolatie | Duurzame Energie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isoleren dak met pir platen

dascro dakwerken home platte daken sika trocal renovatie beballaste daken daktuinen verlijmde daken onbeballaste daken hellende daken totaalafwerking isolatie platte daken zolder pir isolatie sandwich panelen contact plat dak isoleren isoleren van een plat dak moet correct gebeuren. Bij een verkeerde plaatsing is de kans op vochtproblemen groot isoleren dak met pir platen brengt meer op Je loopt dan het risico dat de volledige dakconstructie moet vernieuwd worden. Er zijn verschillende methodes op je plat dat te isoleren. Wij zoeken samen met u naar beste oplossing voor je dak contacteer ons voor een vrijblijvende offerte isolatieplaten voor platte daken werken we steeds met de beste thermische isolatieplaten op de markt. De isolatieplaten zijn geschikt voor de toepassing met geballaste en mechanisch bevestigde dakbedekkingssystemen. De platen zijn voorzien van een meerlagencomplex. Sandwichpanelen ge.

het bouwteam gent renoveert en isoleert elke woning of appartement zoeken… Ok home voorstelling werkwijze contact isolatie platte daken afdrukken email plat dak isoleren met pirisolatieplaten. Isolatieplaten in pir zijn d uitgelezen isolatiemethode voor platte daken. Deze vochtbestendige drukvaste en bijzonder goed isolerende platen worden eenvoudig tegen het plat dak gemonteerd. Deze platen zijn bovendien brandwerend en ook aangewezen om bv. Uw zoldervloer te isoleren. Afhankelijk van uw woonplaats zijn er tal van mogelijke premies en fiscale voordelen als u uw woning voorziet van dakisolatie of zolderisolatie. Wilt u uw plat dak laten isoleren contacteer het bouwteam en ontdek de soorten dakisolatie die het beste resultaat garanderen voor uw project. Actief in de ganse gentse regio. Isolatie hellende daken hellend dak.

Inlichtingen over Isoleren dak met pir platen

home badkamerrenovatie zolderrenovatie schilderwerken dakisolatie woningrenovatie dakisolatie op maat van uw bestaand dak. Een lagere energiefactuur begint bij een correcte dakisolatie. Wist u dat door een plat of hellend dak dat niet of slecht gesoleerd is ruim een kwart van de warmte verloren gaat elke isolatieopdracht begint dan ook met een bezoek ter plaatse waar wij u advies geven over de juiste isolatiematerialen en isolatiemethode De kosten van isoleren dak met pir platen Bovendien doen we eerst een screening van uw daktimmer. Wij behandelen de dakconstructie indien nodig tegen houtrot alvorens we gaan isoleren contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek ter plaatse. Dak isoleren met glaswol glaswol is een product dat vervaardigd wordt uit zand en gerecycleerd glas. Glas.