Menu Sluiten

Cellulosevlokken Blazen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over cellulosevlokken blazen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Cellulosevlokken Blazen

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cellulosevlokken blazen

facebook linkedin mooi https t.co vhlgqpmi bast menu hoofdnavigatie home over bast projecten innovatie nieuws contact renoveren van een beschermd monument tot eengezinswoning info project renoveren van een beschermd monument tot eengezinswoning jaar locatie afsnee architecten bast architects amp engineers projectteam stefanie neerinck en emily ampe extra info epeil . Kpeil . Bioecologisch eengezinswoning renovatie houtskeletbouw laagenergie architectuur . Het project is gelegen op een site met een beschermd monument. In de bestaande schuur wordt een houtskeletbouw geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van fscgelabeld hout en het houtskelet wordt ingeblazen met cellulosevlokken cellulosevlokken blazen brengt meer op De leefruimtes worden zuidgericht voor een optimale lichtinval te garanderen. De ramen aan de zuidgevel worden voorzien van screens. Verder werd geopteerd voor het plaatsen van zonnepanelen en een zonneboiler. Vorige project kaho dubo campus gent terug naar overzicht volgende pr.

home over ons kraanverhuur activiteiten projecten contact activiteiten overzicht timmerwerken hellend dak plat dak velux renovatie gevelbekleding isoleren totaal aanneming isoleren door je woning te isoleren zal je energie factuur fors dalen en draag je tevens jouw ecologisch steentje bij. Terwijl ook de epcscore van je huis drastisch verbetert. Je hebt bijkomend recht op een aanzienlijke isolatie premie De handelswijze m.b.t. cellulosevlokken blazen Gaat het nu over een hellend dak plat dak of gevel alles valt te isoleren waardoor de woning aangenamer en energiezuiniger wordt om in te leven. Zowel harde als zachte isolatiematerialen worden gebruikt in de bouw. In functie van de toepassing en in overleg met de klant en architect wordt het type isolatie gekozen. Hellend dak een hellend dak kan men op verschillende manieren isoleren. sarking de meest gebruikte methode voor het isoleren van een bestaand hellend dak is het isoleren langs de buitenzijde met een harde isolat.

Kennisgeving over Cellulosevlokken blazen

home sitemap main menu home voorstelling producten services contact home voorstelling producten services contact isolatie wanden en plafonds date augustus spouwmuurisolatie goed isoleren betekent uw huis inpakken in een schil van isolatie zonder koudebruggen tochtgaten enz.. Naast het isoleren van uw dak en vloer is het dus belangrijk dat u de spouwmuren laat isoleren dit zorgt nog maar eens voor een gemiddelde besparing op uw energiefactuur van . U verdient deze investering dus terug over een gemiddelde periode van jaar. De muynck bvba is de specialist in naisolatie van spouwmuren met ecologische producten zowel voor renovatie als voor nieuwbouwprojecten. Wij kiezen voor sls glasschuimkorrels link naar technische fiche. Dit zijn minerale thermische isolatiekorrels om in te blazen op basis van gerecycleerd glas en water . .