Menu Sluiten

Plaatsbezoek Isolatie-expert

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over plaatsbezoek isolatie expert kijk dan vlug op https://www.pluimers.be

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plaatsbezoek isolatie-expert

nederlands francais home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie home voordelen pur isolatie waarom isotrie premies voor bouwprofessionals blog realisaties contact jobs marktleider voor isoleren met pur vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie dakisolatie en zolderisolatie div.slide een expert en advies bij u thuis wij komen graag bij u langs en berekenen de prijs per m voor uw project wenst u graag advies van een expert over uw isolatieproject bij u thuis wij organiseren vrijblijvend een plaatsbezoek binnen een straal van km van onze vestigingen in gent antwerpen luik en brussel. buiten die regio rekenen we verplaatsingsvergoeding die u terugbetaald krijgt bij bestelling.onze expert berekent dan de pur prijs per m voor uw project. Vraag .

te koop te huur nieuwbouw diensten schatting teamimmovl blog contacteer ons klantenlogin weten wat je woning waard is vraag nu een gratis schatting te koop te huur de warmste schatting van je eigendom steun jij samen met ons de warmste week vraag dan nu je gratis en vrijblijvende schattting aan. Want per schatting schenken wij euro aan dww plaatsbezoek isolatie-expert passend voor uw onderneming Meer info gratis webinar op zaterdag november hoe zit het nu precies met de hervorming van de registratierechten en wat betekent dit als ik ga investeren neem deel aan de gratis webinar en leer er alles over. Meer info inschrijven registratierechten zakken van naar hervorming van de registratierechten. De registratierechten bij de aankoop van een eerste en enige woning zullen vanaf januari van naar zakken. Meer verduidelijking hierover kan je lezen in onze blog Een keuze maken in plaatsbezoek isolatie-expert Lees hier vastgoedprofessional in gazet van antwerpen immo.

Meer informatie over Plaatsbezoek isolatie-expert

skip to content home realisaties over ons jobs contact home realisaties over ons jobs contact waterdichting ondergrondse betonconstructies verstevigings consoldiatiewerken betonherstellingen terras gevelrenovatie gevelisolatie afwerking isolatie aan de buitenzijde n een jarenlange sterke uitstraling wij bieden een totaalservice voor het plaatsen van gevelisolatie en de verdere gevelafwerking in crepie steenstrips of keramische tegels. Deze technieken passen we zowel toe bij renovatie als bij nieuwbouwprojecten. We onderscheiden ons door een vakkundige uitvoering met kennis van zaken waarbij de door ons aangebrachte buitenschil vele jaren schittert als nieuw. Isolatie aan de buitenzijde het plaatsen van isolatie aan de buitenzijde is een mooie oplossing voor oude gebouw.