Menu Sluiten

Isoleren Dak Met Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isoleren dak met wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isoleren Dak Met Wol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isoleren dak met wol

doorgaan naar inhoud hoofdmenu over ons dienstenmenu schakelen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie doe het zelf isoleren projecten contact nl en fr isolatie technieken vloerisolatie isolatie technieken energiedak isolatie technieken plat dak isolatie isolatie technieken naisolatie van bestaande spouwmuren onze diensten daken het pirothermsysteem is een perfect isolatiesysteem voor alle soorten platte daken van kleine renovaties tot grootschalige nieuwbouwprojecten. Lees meer vloeren isobetplus is een betrouwbaar systeem voor het thermisch amp akoestisch isoleren van tussenvloeren op verdiepingen. Lees meer muren het naisoleren van spouwmuren met minerale inblaaswol is de ideale thermische isolatie voor bestaande spouwmuren. Lees meer over thiershorizon thiershorizon is sinds een toonaangevende isolatiefirma isoleren dak met wol prijs aanvragen De centraal gelegen vestigingen in vlaanderen en walloni te schoten en assesse vormen de ideale uitvalbasis voor uitvoering van projecten over heel belgi. Reeds jaar is thiershorizon gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende mortel.

infotoituredim.be fr nl bel ons home wie zijn we dakbedekking zink koper dakpannen leien roofing gebint traditionele dakspanten prefab dakspanten daklijsten terrassen groen dak groen dak isolatie isolatie langs de binnenkant isolatie langs de buitenkant metselwerk schoorsteenmetselwerk verhoging van puntgevels waterafstotende cementering onderhoud herstelling hrestelling onderhoud ontmossen energiepremies contact isolatie isolatie langs de binnenkant steeds meer wordt het isoleren van daken en zolderruimtes een absolute prioriteit voor het energiebeheer in uw woning. U kunt uw dak zowel langs binnen als langs buiten sarking laten isoleren. Dat hangt af van de kenmerken van uw dak bestaand of niet en uw project in zijn geheel. Op het vlak van isolatie maken we een onderscheid tussen drie verschillende categorien daken met een verloren zolder daken met een ingerichte zolder en platte daken. Het type dak dat u hebt zal hoofdzakelijk bepalen of er voor isolatie langs de binnen of buitenkant gekozen wordt. Mogelijk bij.

Toelichting over Isoleren dak met wol

home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen tel vraag uw offerte vandaag menu home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact bel offerte aanvragen isolatiemateriaal pur minerale wol eps pir xps stro vlas aan verschillende soorten isolatiemateriaal is op de markt geen gebrek bent u geïnteresseerd in de prijs van isoleren dak met wol Iedereen pretendeert goed isolatiemateriaal zelf het beste isolatiemateriaal te hebben. Dat kan zijn maar elke woning is.