Menu Sluiten

Ecologische Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over ecologische dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Ecologische Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ecologische dakisolatie

wonen en energie woon duurzaam blog over wonen energie en duurzaam wonen. Duurzaam wonen nieuws gevelrenovatie isolatie airconditioning chauffage meer welke dakisolatiematerialen voor een energiezuinige woning date maart author woonspecialist comments comments categories isolatie negen op de tien vlamingen vindt energiezuinigheid belangrijk . Dit benadrukt vlaamse minister van energie bart tommelein. Het doel is te streven naar een lagere energiefactuur een verhoogd wooncomfort en bij te dragen aan onze ecologische voetafdruk. In dit streven staat dakisolatie op kop als eerste energiebesparende maatregel. Een gesoleerd dak bespaart je namelijk tot op je energierekening ecologische dakisolatie gespecialiseerde bedrijven Om deze investering rendabel te maken is het van belang het juiste isolatiemateriaal te kiezen. Maar hoe maak je een keuze in het breed aanbod aan dakisolatiematerialen met welke criteria dien je rekening te houden in dit artikel geven we je graag een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Hoe je dak isoleren .

toggle menu home with a roof dakwerken hellende daken platte daken daktimmerwerk dakgoten dakvensters isolatie dakisolatie gevelisolatie bekledingswerken realisaties contact contacteer ons voor een offerte dakwerken hellende daken uw hellend dak laten plaatsen of herstellen kinderspel voor speelman renovatie of nieuwbouw uw hellend dak staat bij ons nooit op de helling wil u een hellend dak laten plaatsen of herstellen dakwerken speelman uit antwerpen garandeert u een kwalitatief waterdicht dak afgewerkt met oog voor detail. Of u nu zweert bij een zadeldak mansardedak gebogen dak of lessenaardak u heeft bij ons een ruime keuze in toe te passen materialen pannen natuurleien kunstleien van koramic of eternit goed om weten op pannen en leien geldt een fabriekswaarborg van j.

Kennis over Ecologische dakisolatie

overslaan en naar de inhoud gaan belgi nederland over ons ons team werken bij mawipex blog mobile menu expand icon home merken toepassingen advies opleidingen contact over ons ons team werken bij mawipex blog nl kruimelpad home onze toepassingen onze toepassingen mawipex geeft dakadvies en levert duurzame dakmaterialen voor verschillende toepassingen. Industrile en commercile daken een zwart dak klassiek en groendak kennen we waarom kiezen voor ecologische dakisolatie Maar al gehoord van een geel dak paars dak blauw dak .. ontdek alle mogelijke daktypes en geef uw gebouw een duurzame meerwaarde lees meer particuliere daken woningen verandas dakkapellen portalen garages carports tuinhuizen balkons dakgoten uitbouwen en c.