Menu Sluiten

Dampgesloten Isolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over dampgesloten isolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Dampgesloten Isolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dampgesloten isolatie

toggle navigation gevelisolatie siliconenpleister gevelrenovatie gevelreinigng kaleien contact vraag vrijblijvend een offerte aan kaleien schilderwerken wat is kaleien kalei kent zijn oorsprong bij de landbouwers. Door een laag aan te brengen op hun stallen werden deze ontsmet en beschermd tegen vocht. Zij gebruikten een soort kalkverf. Later werd dit verbeterd door toevoeging van vulstoffen zoals zandkorrels tot een zuivere kalkpleister van enkele mm dik met de gekende structuur. Kaleien is een techniek die reeds honderden jaren gebruikt wordt om vooral buitenmuren mee af te werken. Het is eigenlijk een dunne pleisterlaag tot mm die geschilderd kan worden met als resultaat een weer en regenbestendige behandeling van de muur. Hierdoor blijft de onderstructuur van bijvoorbeeld het metselwerk zichtbaar. Kaleien is uiteraard een prachtig restauratieproduct maar kan ook in nieuwbouw zijn plaats vinden. Bij het kaleien wordt een dunne laag kalkpleister aangebracht op de muur met behulp van een blokborstel dampgesloten isolatie : vind meer info hier Hierdoor.

nl fr milieu faq over ons vacatures home hout interieur tuin showroom prijsaanvraag contact in de kijker menu je bent hier home hout plaatmaterialen subnavigatie nieuw massief hout gevelbekleding hout rockpanel composiet pvc plaatmaterialen gipsmaterialen dakmaterialen lichtoplossingen isolatiematerialen warmte geluid deuren maatwerk deurgehelen bewerkingen zaagwerk wbp water boiled proof multiplex hardhout garantieplaten jaar wbp okoume jaar supergarant wbp okoume voorgeverfd betonplex russisch berken multiplex in russisch berken met twee gladde zijden ideaal voor bekistingen. Chinees e keus deze platen zijn minder kwalitatief naar uitzicht en verlijming alsook minder precies naar afmetingen De toekomst over dampgesloten isolatie Witte betonplex multiplex in russisch berken met zijden in witte melamine gr m. Betonplex antislip multiplex met n gladde zijde en n antislip laag. Mdf medium density fiberboard mdf is beschikbaar in de standaard platen waterwerend waterwerend met primer brandwerend en zwart. Hout.

Mededeling over Dampgesloten isolatie

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur vloerisolatie home vloerisolatie denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw bekijk dan zeker de mogelijkheden van gespoten vloerisolatie deze manier van isoleren is mogelijk voor zoldervloeren tussen vloeren en ook voor het gelijkvloers. Bij gespoten vloerisolatie wordt er snel en doeltreffend gesoleerd met purschuim. Isoleer je vloer vloerisolatie kan op verschillende manieren aangebracht worden onderzijde van de vloer bedekken met isolatieplaten de kruipruimte vol spuiten met isolatiemateriaal pur isolatie tegen de onderkant van de vloer aan of de kruipruimte vullen met isolatiekussens. Je kunt isolatiemateriaal tegen de onderkant van de vloer laten plaatsen of gebruik maken va.