Menu Sluiten

Isolatie Cellulosevezels

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie cellulosevezels kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatie Cellulosevezels

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie cellulosevezels

zolderrenovatie ydop hoegaarden home cellulose stop co zolderrenovatie luchtdichting isoleeruwkot links contact home cellulose stop co zolderrenovatie luchtdichting isoleeruwkot links contact zolderrenovatie extra ruimte in uw huis fermacell gipsvezelplaten uit gips en cellulosevezels na de isolatie volgt de afwerking. Het houten kader voor isolatie dient nu om fermacell platen op te monteren. Fermacell gipsvezelplaten bestaan uit gips en cellulosevezels. Beide grondstoffen zijn recyclingproducten. Zij worden vermengd samen met water zonder bindmiddel. Daarna worden zij geperst gedroogd en met een waterafstotend middel gempregneerd. Het resultaat een hoogwaardige afbouwplaat die geluidsisolerend en brandwerend is. De platen bevatten geen stoffen die de gezondheid schaden. Daarenboven bevatten zij geen lijm waardoor er geen geurhinder is en daardoor ook de plaat beter kan ademen. Fermacell is vezel versterkt en bestand tegen hoge mechanische belastin.

home activiteiten dakwerken sanitair isolatie zonnepanelen over ons historiek ateliers contact menu contacteer ons nu dakwerken sanitair isolatie zonnepanelen dakwerken timmerwerken asbest dakbedekking zinkwerken dakramen en lichtkoepels gevelbekleding timmerwerken doorgaans wordt hiervoor gebruik gemaakt van rode noorse den isolatie cellulosevezels prijs Het door ons gebruikte hout is van timmerkwaliteit ste keus en is gedrenkt in schimmelwerend en insectendodend product type madurox. Asbest dakbedekking dakpannen voor onze dakpannen werken wij hoofdzakelijk met koramic. In belgi is koramic als enige producent van kleidakpannen marktleider en brengt daarnaast een uitzonderlijk ruim gamma pannen op de markt onder de merknamen pottelberg narvik janssensdings bisch migeon en aleonard. Dit gamma omvat maar liefst verschillende modellen pannen in meer dan kleuruitvoeringen met meer dan verschillende bijbehorende hulpstukken. Alle koramic kl.

Mededeling over Isolatie cellulosevezels

skip to content menu home bedrijf projecten zonnepanelen isolatie dakwerken gyprocwerken sierwerk en balustrades realisaties contact contactformulier gyprocwerken gyprocplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes varirend van mm tot mm. De dunnere formaten worden meestal toegepast in de particuliere woningbouw. Ze zijn een snel afwerkingsproduct om wanden plafonds en scheidingswanden te bekleden en bieden de mogelijkheid om directe isolatie aan te brengen naast het corrigeren van oudere kromme muren De handelswijze m.b.t. isolatie cellulosevezels We realiseren deze werken zowel in vrijstaande woningen appartementen als kantoren. Een overzicht van de verschillende typen gyprocplaten gipsplaten voor speciale toepassingen gipsplaten voorzien van een isolatielaag gipsplaten voor natte ruimtes groene kleur gipsplaten met verhoogde brandweerstand gipsplaten voor decoratieve ef.