Menu Sluiten

Wooncomfort Zoldervloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over wooncomfort zoldervloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Wooncomfort Zoldervloerisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wooncomfort zoldervloerisolatie

dakwerken.vanloffeltpandora.be platte daken voor platte daken en groendaken wordt gebruik gemaakt van derbigum roofing. Derbigum heeft een levensduur van jaar. Andere waterdichte oplossingen hebben een levensduur van tot jaar deze moeten dan worden vervangen en er moet opnieuw geiumlnvesteerd worden in de vernieuwing van uw plat dak. Bovendien zijn deze minder resistent en hebben daarom hogere onderhouds en reparatiekosten. Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat na jaar een nieuwe laag derbigum volstaat om de levensduur van uw plat dak met nog eens jaar te verlengen wooncomfort zoldervloerisolatie zijn vaak gezocht Het plaatsen van platte daken is deacute specialiatie van vanloffelt. Het eigen team van stuk voor stuk professionele dakwerkers zorgt voor een perfecte afwerking en tientallen jaren zorgeloos wooncomfort. Platte daken hellende daken dak en zolderisolatie dakramen en koepels vanloffelt dakwerken bvba peerweg to.

toggle navigation gratis diagnose home diensten vocht gevel isolatie totaalprojecten radiatorbekleding kelder comfort badkamer ventilatie testimonials vacatures nieuws contact over dl blog faq totaalprojecten thuis in vakmanschap voor jouw huis vraag hier uw gratis diagnose aan dl groep is jouw betrouwbare partner voor de totaalaanpak van je woning. Met meer dan jaar ervaring in renovaties zoeken we steeds naar de juiste behandelingen dankzij de meest innovatieve technieken in ons vakgebied. Wij bieden je dan ook een totaalconcept in samenspraak met jou maken we een diagnose en stellen wij je de beste en meest complete aanpak voor van kelder tot zolder. Bestrijding van vochtproblemen ventilatiesystemen gevelrenovaties isolatieprojecten kelderdichtingen radiatorbekleding comfortoplossingen badkamerrenovaties dakrenovaties hellip maak het jezelf gemakkelijk bij dl g.

De discipline van Wooncomfort zoldervloerisolatie

spouwmuurisolatie infoisoglobe.be nederlandsfranais menu skip to content dakisolatie isolatie van uw dak isover utherm dakisolatie dakisolatie prijs premie dakisolatie dakisolatie bedrijf offerte dakisolatie contact dakisolatie isoglobe isoleert uw dak of zolder u contacteert isoglobe voor uw dak of zolder te isoleren en we maken een afspraak.. Onze isolatie expert komt op de datum van afspraak naar uw huis of kantoor. We controleren uw dak en bespreken de mogelijkheden om het te isoleren. Na een onderlinge overeenkomst plaatsen we de dakisolatie of zoldervloerisolatie. We laten uw zolder netjes achter Ons voorstel over wooncomfort zoldervloerisolatie Dankzij de dakisolatie geniet u meteen van een verhoogd wooncomfort n lagere energiefactuur terwijl isoglobe de documenten in orde brengt. U contacteert isoglobe voor .