Menu Sluiten

Voordelen Isolatie Cellulose

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over voordelen isolatie cellulose kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Voordelen Isolatie Cellulose

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen isolatie cellulose

particulieren bedrijven over ons news faq contact vraag een offerte aan fr nl fotovoltasche isolatie laadstation onze prestaties fotovoltasche simulator home particulieren home isolatie home isolatie naast de installatie van uw zonnepanelen kunt u de goede staat van uw dak garanderen en de energieprestaties van uw woning verbeteren op een samenhangende en rendabele manier met soltis dakwerken en duurzame isolatie voordelen isolatie cellulose schatting aanvragen Wij voeren voor u drie soorten werken uit dakwerken gebinte dakpannen leisteen dakgoten regenpijpen dakkapellen dakramen woningisolatie specialist in natuurlijke isolatie waterdichtheid van het gebouw membranen voor platte daken in epdm of bitumen kalk of siliconensierpleisters gevelbekleding groendaken. redenen om voor soltis te kiezen meer dan jaar ervaring een belgische kmo op mensenmaat met persoonlijk contact van a tot z jaar garantie op de waterdichtheid van uw dak de garantie van een kwaliteitsuitvoering die voldoet aan alle geldende normen soltis is.

home artikelen gratis offerte previous next view larger image soorten dakisolatie soorten dakisolatie dakisolatie is indien afwezig of verouderd waarschijnlijk de beste en ook eenvoudigste manier om kosten te besparen op uw energierekening. Bij een ongesoleerde woning is het dak verantwoordelijk voor ongeveer procent van het warmteverlies in uw woning. Dakisolatie gaat ruim jaar mee en verdient zichzelf dus ruim terug. Door dakisolatie aan te brengen doet u uzelf en ook het milieu dus een groot plezier. Types dakisolatie dakisolatie is onder te verdelen in verschillende types afhankelijk van het soort materiaal waar het van gemaakt is. De hoofdtypes zijn mineraal kunststof en de milieuvriendelijk organische types. Dakisolatie op basis van minerale stoffen is onder te verdelen in glaswol en steenwol ook wel rotswol genoemd de mogelijkheden van voordelen isolatie cellulose Beide soorten kunnen makkelijk samengedrukt worden en zijn dus eenvoudig te plaatsen. Glaswol is bovendien beschikbaar als vlokk.

Meer info over Voordelen isolatie cellulose

handel in duurzame bouwmaterialen en isolatie zoek duurzaam isolatie hout afbouw nieuw home isolatiedeken ecoconcept bioconcept gevelisolatie ramen en deuren passiefhuisplatform houtskeletbouw celit pro clima isofloc uw isolatie beschermen met celit en pro clima celit bescherming tegen weer en wind de celit is de isolatiebeschermplaat opgebouwd uit houtvezels voor wand vloer en dak bij uitstek. De voordelen van celitplaten op een rij wind en waterdicht. Celit beschermt de kostbare isolatie maximaal doordat de platen met elkaar verbonden zijn door een vierzijdige tand en groefverbinding dampdoorlatend zodat een behaaglijk woonklimaat bekomen wordt technische informatie van celit pro clima luchtdichting de voorwaarde om isolatie te laten isoleren om isolatie behoorlijk te laten functioneren is naast een isolatiebeschermlaag aan de buitenzijde een .