Menu Sluiten

Energiebewuste Toekomst

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over energiebewuste toekomst kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Energiebewuste Toekomst

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Energiebewuste toekomst

samen bereik je meer. homepage dienstenpakket dienstverlening coaching van uw team training medewerkers advies aan verkoopleiders klantentevredenheid integrale salesaudit rekrutering en selectie troeven nieuws kalender vacatures bibliotheek certificaten links faq contact ligging vacatures districtmanager westvlaanderen cellumat uw functie na een grondige introductie zal u de commercile relaties met handelaars aannemers bouwpromotoren en architecten studiebureaus in de regio westvlaanderen opvolgen en verder uitbreiden. u wordt de drijvende kracht achter het merk cellumat. op technisch vlak wordt u ondersteund door een eigen studiedienst. U werkt voornamelijk van thuis uit en beheert uw eigen district autonoom en volledig. u rapporteert rechtstreeks aan de commercile directie energiebewuste toekomst grote maten Profiel een gekwalificeerde medewerker met hoger opleidingsniveau en een uitstekende affiniteit naar de bouwsector. concrete ervaring in een gelijkaardige functie is een zeer sterk pluspunt. u bent een sterke onderhandelaar op alle niveaus en kan infiltreren in pro.

menu home over portfolio contact jobs blog delen delen benrenovatie scherpenheuvel details sitegroenstraat scherpenheuvel bouwheerparticulier zelfbouwer timing oppervlakte m budgetop aanvraag statusin uitvoering ontwerpteam ontwerperstalud cvba stabiliteitvirtaus bvba epb stijn coppens veiligheidscordinatie bsafe bvba kort deze energiebewuste renovatie geeft deze vrijstaande woning een update naar de ste eeuw waarbij opnieuw licht in de woning wordt gebracht en de relatie met de straat wordt verfrist. Tevens werd de relatie tussen woning tuin en achterliggende loodsen geherinterpreteerd om tot een interessant geheel te komen waarbij een nieuwe balans werd gezocht tussen publiek en privaat. Weldoordachte ingreep de verschillende kotterijen die door de jaren heen werden gebouwd alsook de loodsen op het perceel maakten dat de relatie tussen tuin en woning zoek was. De inplanting van de inkomzone en trappenhal maakten dat de woning een donkere indruk gaf en veel plaats verloren ging. Het opzet werd dan ook snel duidelijk .

Mededeling over Energiebewuste toekomst

klantenservice verkoop infoatprofisolbel.be openingsuren ma vrij .u tot .u enkel op afspraak home over ons ramen en deuren pvc ramen en deuren aluminium ramen en deuren houten ramen en deuren passieve ramen schuiframen harmonicaramen aanverwanten aanverwanten rolluiken screens vliegenramen terrasoverkappingen pergola s veranda s sectionale poorten projecten contacteer ons met meer dan jaar ervaring bouwen wij mee aan uw toekomst onze projecten ensp ensp lees meer premium raamsystemen van pvc en aluminium onze projecten ensp ensp lees meer welkom bij profisol profisol heeft maar n doel meebouwen aan het succes van uw project wij staan garant voor kwaliteit Belangstelling i n energiebewuste toekomst Profisol is een ervaren en modern familiebedrijf dat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt. Met meer dan jaar ervaring begrijpen wij het belang van innovatie en professionaliteit en werken wij enkel met vakmensen en de beste producten topmerken op de markt. Lees .