Menu Sluiten

Zoldervloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over zoldervloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Zoldervloerisolatie

Isolatie | Gevels | 

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Wat weten we over zoldervloerisolatie.

R-waarde, R-waarden, en U-waarde, zijn de algemeen erkende metingen voor het bepalen van de doeltreffendheid van een zolder plafond isolatie. Een plafond wordt gedefinieerd als een constructie die daglicht van buitenaf omsluit en beperkt door ten minste één opening door een muur of ander obstakel te hebben. Het kan gaan om een constructie met één wand, een constructie met meerdere wanden of een constructie met meerdere wanden met openingen door gaten in het dak.

Het doel van zoldervloerisolatie is de interne stofophoping te verminderen, maar toch een adequate luchtstroom door de val te handhaven en bescherming te bieden tegen het binnendringen van rondvliegend vuil op de zolder.

Bij het evalueren van zoldervloeriso.

Meer info

tags: Isolatiewerken – Dakisolatie – Zoldervloerisolatie – Vloerisolatie – Isoleren Dak – 

Wenst u meer info over zoldervloerisolatie kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Zoldervloerisolatie

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zoldervloerisolatie

download ons magazine vacatures home dakwerken gevelbekleding zolderinrichting schrijnwerkerij team contact download ons magazine vacatures premies dit moet je weten onderstaande informatie geldt voor premieaanvragen waarvan de eindfactuur gedateerd is vanaf . Wijzigingen huidige premies facturen die meetellen voor de bepaling en behandeling van de premie mogen op het moment van de aanvraag maximaal jaar oud zijn. Verhoging van het premiebedrag voor zowel woon als nietwoongebouwen voor buitenmuurisolatie aan de buitenzijde van euro m naar euro m beglazing van euro m naar euro m bij verwijdering van asbesthoudende materialen tijdens de renovatiewerken verhoging van de premiebedrag voor zowel woon als nietwoongebouwen voor dak of zoldervloerisolatie met euro m buitenmuurisolatie aan de buitenzijde met euro mde facturen van de asbestverwijdering en van het aanbrengen van de isolatie mogen niet meer dan maanden uit elkaar liggen en .

home gevelrenovatie gevel zolder en dakisolatie renovatiewerken over ons premies cellulose isolatie contacteer ons offerte zijn er premies voor u mogelijk isolatie premies de overheid wil dat elke woning zo goed mogelijk gesoleerd is en in het kader daarvan zijn er tal van premiesvoor isolatiewerken tot een verlaging van het btw tarief mogelijk zoldervloerisolatie met gegarandeerde rendementsstijging Hieronder krijgt u van ons een duidelijk overzicht. Isolatiewerken via pinguin isolatie als u isolatiewerken wilt laten uitvoeren dan kan dit vanzelfsprekend via ons gebeuren. Als u kiest voor ons als uw partner om uw woning te isoleren dan staan wij u bij van a tot z. D.w.z. Dat wij u professioneel adviseren over alle mogelijkheden materialen en prijzen. Daarnaastverzorgen wij het administratie gedeelte voor premieaanvragen en assisteren u bij de aanvraag van de bouwvergunning bij bijvoorbeeld gevelafwerking. Zelf uitvoeren of laten uitvoeren bepaalde isolatiewerken zoals zolde.

Wetenswaardigheden over Zoldervloerisolatie

menu home referenties service over dakrent contact dakwerken isolatiewerken gevelbekleding houtskeletbouw gratis offerte isolatiewerken voor uw dak zoldervloer of gevel de isolatie van uw woning zorgt niet alleen voor een aangenaam wooncomfort maar garandeert ook een lage energiefactuur. Bij nieuwbouw is het vanzelfsprekend om goed te isoleren om de wettelijke energienorm te halen. Voor oudere woningen of gebouwen heeft een goed uitgevoerde isolatie meteen invloed heeft op het actuele energieverbruik en de hieraan verbonden kosten. Welke isolatiewerken heeft u nodig dak isolatie zoldervloer isolatie gevel isolatie dakisolatie met een correct uitgevoerde dakisolatie krijgt u de meest rendabele vorm van isoleren Onze aanbeveling m.b.t. zoldervloerisolatie Zo niet verliest u maar liefst tot van de warmte. Met andere woorden u bespaart een hoop geld wij isoleren hellende en platte dak.