Menu Sluiten

Voordelen Isolerende Mortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over voordelen isolerende mortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Voordelen Isolerende Mortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen isolerende mortel

naar de inhoud springen menu sluiten licht thermisch isolatiebeton home gebruik voordelen eigenschappen contact opnemen licht thermisch isolatiebeton menu home gebruik voordelen eigenschappen contact opnemen gebruik van lichte isothermaisolatiebeton isothermaisolatiebeton wordt omwille van zijn technisch ontwerp in de meeste gevallen gebruikt als een lichte isolerende voordekvloer voor vloeren maar hij kan ook gebruikt worden om de omtrek van zwembaden op te vullen. Isotherma thermisch isolatiebeton laat toe een bijkomende isolator op de vloer te vermijden zoals polyurethaan of als de normen het verplichten kan men de dikte van de bijkomende isolatie beduidend verminderen zoals panelen van het type eps xps wat zorgt voor een significante daling van de kost van het materiaal. Het licht isolatiebeton van isotherma heeft het voordeel direct beschikbaar te zijn in mengpomp via onze handelaars die het transport op zich zullen neme.

contacteer ons home te koop filosofie kenmerken van de kwadraatwoning impressies bouwen op onze bouwgrond bouwen op eigen bouwgrond contacteer ons kenmerken van de kwadraatwoning woningen van kwadraat worden te koop aangeboden in verschillende stadia van afwerking soms al aan het begin der werken soms letterlijk instapklaar met o.m voordelen isolerende mortel gespecialiseerde bedrijven Schilderwerken tuinaanleg en raamdecoratie in de leefruimtes. Afhankelijk van wanneer u precies in het bouwproces stapt heeft u nog heel wat inspraak in de wijze waarop de woning binnenin wordt vormgegeven. Het lastenboek vormt het dna van een huis de weergave van zijn kwaliteitsniveau informatie over voordelen isolerende mortel Het biedt essentile informatie over hoeveel waar u precies voor uw geld krijgt. En dat is heel wat wanneer u voor een huis van kwadraat kiest. Hoewel elke kwadraatwoning anders is vertonen onze realisaties toch een aantal gemeenschappelijke bouwtechnische kenmerken. Deze goten we.

Berichtgeving over Voordelen isolerende mortel

menu site name producten opleidingen actualiteit aanbiedingen klanten winkels over ons contact nl change language fr nl de en indien u een automaat bent gelieve dan iets te typen go winkel kiezen belgi ecobati arlon ecobati bruxelles ecobati lige ecobati namur ecobati sprimont ecobati tournai ecobati waimes ecobati wavre monaco ecobati monaco frankrijk ecobati nancy ecobati nice ecobati normandie .item datacyclepagertemplate datacycleallowwrap false datacycleautoheight datacyclepager bannersliderpager onze producten ecologische verven thermische isolatie akoestische isolatie ruwbouw afwerkingspanelen vloer en wandbekleding pleister onderdak hout diversen natuurlijke en milieuvriendelijke materialen de productie van de meeste bouwmaterialen verbruikt veel energie ook bekend als grijze energie en niethernieuwbare g.