Menu Sluiten

Voordelen Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over voordelen isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Voordelen Isolatiemortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen isolatiemortel

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home nieuws filteren type isolatie akoestisch thermisch type woning residentieel particulier onderdeel woning plat dak vloerisolatie muurisolatie reset toepassen sluiten nieuws betopor circulair van grondstof naar isolatieproduct en terug verpola de producent van betopor isolatie startte zo n jaar geleden als recyclagebedrijf van epsverpakkingsmateriaal. Vandaag is verpola re engineering air n van de voortrekkers van circulaire isolatieproducten. Op basis van een drieledig principe wordt zo circulair mogelijk geproduceerd. .

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken voordelen isolatiemortel binnen uw budget Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home isolatie vloerisolatie vloerisolatie met je blote voeten door je huis kunnen wandelen zonder het koud te krijgen. Zo creren we echt comfort voor jou en je gezin. Daarnaa.

Interesse in Voordelen isolatiemortel

mogelijkheden van verschillende producten thermisch isoleren met gespoten pur ideaal voor thermische isolatie van nieuwe woning of een renovatie. Via de vloer kelder en zolder ontsnapt warmte uit de woning. Een degelijke vloerisolatie is daarom absoluut noodzakelijk. Deze isolatie moet aan enkele voorwaarden voldoen vooraleer ze maximaal rendeert de isolatie moet naadloos zijn. Een isolatielaag met onderbrekingen maakt de woning niet luchtdicht en laat koude binnen. Vermijd onderbrekingen tussen muur en vloerisolatie. Dit kan met een isolerende blok onderaan de draagmuur die de spouwisolatie met de vloerisolatie verbindt. Bij nieuwbouw kan dit gemakkelijk voorzien worden. Bij renovatie is dit een moeilijkere ingreep. Het isolatiemateriaal dient vochtbestendig te zijn. Voordelen van pur laagste warmtegeleidingscoeumlfficieumlnt dus grote energiebesparing eeacutenlaagse isolatie naadloze isolatie dikte van de isolatielaag kan vrij bepaald worden bent u geïnteresseerd in de prijs van voordelen isolatiemortel Toepassingen vloerisolatie de leidingen worden uitgevuld en de vloer geiumlsoleerd met gespoten pur. Een goede werfvoorb.