Menu Sluiten

Vloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Informatie over vloerisolatie:

Wanneer een nieuw huis wordt gebouwd, is een van de eerste dingen die een aannemer zal doen, het aanbrengen van vloerisolatie. Dit is om verschillende redenen belangrijk. Het kan tocht in uw huis voorkomen, en het kan ook leidingsystemen beschermen. Naast het feit dat het ecologisch aantrekkelijk is, kan vloerisolatie helpen om je vloeren warm te houden.

Als het om vloerisolatie gaat, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Het eerste dat u moet weten is dat vloeren tien tot twintig procent van hun warmte via de vloer verliezen. Een laagje isolatie voorkomt dit warmteverlies en kan u helpen om enorm veel aan energierekeningen per jaar te besparen. Als u van plan bent een tijdje in uw huis te blijven wonen, kunnen deze besparing.

Meer info

tags: Dakisolatie – Gevelonderhoud – Isolatie – Isolatieproducten – Spouwmuurisolatie – 

Wenst u meer info over vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloerisolatie

Gevels | Isolatie | 

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Info over vloerisolatie.

De vloer van een woning voorzien met het nodige isolatiemateriaal noemen we vloerisolatie.

Vloerisolatie is een goede manier om geld te besparen op energierekeningen en kosten voor het afkoelen van woningen. Het beste is om dit in de zomermaanden te doen, wanneer de temperaturen van nature hoger zijn, en het is ook prettig om in de wintermaanden enige mate van thermische bescherming te hebben. Dat laatste lijkt misschien overbodig, maar in de zomer zetten we de centrale verwarming minder vaak aan dan in de winter – deels omdat het te koud is, deels omdat we er niet aan gewend zijn. Daardoor is de kans veel groter dat we de centrale verwarming lager zetten, zelfs als we dat echt zouden willen, gewoon omdat we het niet graag koud heb.

Meer info

tags: Isolatiewerken – Dakisolatie – Zoldervloerisolatie – Vloerisolatie – Isoleren Dak – 

Wenst u meer info over vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Vloerisolatie

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloerisolatie

menu home over ons chape vloerisolatie vloerafwerking nieuws referenties offerte klanten over contact home over ons chape vloerisolatie vloerafwerking nieuws referenties offerte klanten over contact adk vloerafbouw bvba industrieweg c lanaken tel fax infoadkvloerafbouw.be btw be .. Neem contact op website door brainlane vloerisolatie wij plaatsen zowel thermische als akoestische vloerisolatie zonder vloerisolatie voldoe je onmogelijk aan de strenge epbnormen. Naast thermische isolatie is ook akoestische isolatie van groot belang zeker in appartementen of gebouwen met meerdere verdiepingen vloerisolatie kostenraming Om geluids en koudebruggen te vermijden besteden onze vakmensen bijzonder veel aandacht aan een zorgvuldige plaatsing van de vloerisolatie.vakkundig geplaatst vloerisolatie is onmisbaar voor een hedendaags wooncomfort. Advies op maat welke vloerisolatie past het best snelle uitvoering dankzij erva.

home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie home isolatiewerken vloerisolatie vloerisolatie wist je dat je maar liefst van de totale warmte van jouw woning verliest langs slecht gesoleerde vloeren vloerisolatie is dus een erg verstandige keuze en meer dan ooit nodig. Vloeren isoleren kan zowel voor nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Het is dus nooit te laat om te besparen op je energierekening. Ontdek snel jouw voordelen jouw voordelen bij vloerisolatie veel minder snel koude voeten in de winter.

Wetenswaardigheden over Vloerisolatie

home algemene chapewerken thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie contact onze vloer en chapewerken zullen u niet onberoerd laten thermische vloerisolatie voor een daling van uw factuur nu iedereen steeds meer klimaatbewust wordt kent elkeen ook het belang van goede isolatie. U schenkt uzelf niet enkel meer woon en leefcomfort maar u zult uw energiefactuur ook nog eens fors zien dalen. Een nuttige investering met enkel voordelen dus. Eps en pur bij chapewerken luc vanbossel kunt u dan ook terecht voor thermische vloerisolatie in eernegem en omgeving heb je interesse in vloerisolatie Niet enkel in appartementen maar ook in uw woning of bedrijfsgebouw kan dit heel erg nuttig zijn. Wij zorgen voor alles op een professionele manier en laten elke werf proper achter. Wij bieden u de keuze tussen twe.