Menu Sluiten

Soorten Vloerisolatie

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Isolatiewerken – Dakisolatie – Zoldervloerisolatie – Vloerisolatie – Isoleren Dak – 

Wenst u meer info over soorten vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Soorten Vloerisolatie

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Soorten vloerisolatie

menu home over ons chape vloerisolatie vloerafwerking nieuws referenties offerte klanten over contact home over ons chape vloerisolatie vloerafwerking nieuws referenties offerte klanten over contact adk vloerafbouw bvba industrieweg c lanaken tel fax infoadkvloerafbouw.be btw be .. Neem contact op website door brainlane … Vloerisolatie advies op maat advies op maat de juiste vloerisolatie in elke ruimte er bestaan talrijke mogelijkheden voor vloerisolatie. Naast thermische isolatie behoort ook akoestische isolatie tot de opties. Je epbverslaggever bepaalt welke vloerisolatie aangewezen is om aan de energieregelgeving te voldoen. Passend binnen deze richtlijnen adviseren wij welke technische keuzes het beste resultaat opleveren soorten vloerisolatie zijn zeer gegeerd Welke soorten vloerisolatie plaatsen wij .

chape en vloerwerken stefaan robyn home chapewerken polystyreenchape chapewapening sneldrogende chape isolatie akoestische isolatie harde isolatieplaten gespoten purisolatie vloertegels natuursteen keramische tegels realisaties nieuws nieuwsberichten project in de kijker offerte aanvragen natuursteen natuursteen straalt een aparte sfeer en klasse uit. Doch niet alle natuursteensoorten kunnen voor gelijk welke toepassing gebruikt worden. Zo zijn de zachtere marmersoorten in ons klimaat niet geschikt om buiten te gebruiken maar wel zeer mooi voor badkamers en binnenafwerking. Arduinsoorten en graniet zijn dan weer zr geschikt voor buitengebruik en slijtvast. Al deze steensoorten worden meestal in een verse bedding op mortelbed geplaatst maar meer .

Meer informatie over Soorten vloerisolatie

nl fr applis onze troeven vloerisolatie isolatiechape opbouw vloerisolatie chape vloerverwarming akoestische vloerisolatie allinone vloersysteem onze soorten vloerisolatie plat dak isoleren profim daksysteem bestaand plat dak isoleren voordelen isolatie plat dak contact nieuws tips privacy policy een kleine investering met grote energiebesparingen als gevolg vloerisolatie onze soorten vloerisolatie onze soorten vloerisolatie welke soorten vloerisolatie plaatsen we met applis we focussen op de fim vloerisolatie die zowel thermisch als isolerend werkt en nog een pak andere voordelen biedt. Wil je graag nog een extra akoestische vloerisolatie plaatsen voor nog meer comfort dan kan dat ook we lichten hieronder de verschillende soorten vloerisolatie toe. Keuze tussen diverse soorten vloerisolatie fim is een innovatieve kantenklare isolatiechape met unieke isolerende eigenschappen. De chape bestaat uit gerecycleerde epskorrels die gebonden zijn in cement Wat betrachten we met soorten vloerisolatie Deze vloerisolatie voldoet aan de strengste epbeisen is drukvast en brandvrij en wordt naadloos gep.