Menu Sluiten

Rotswol Dakisolatie

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Isolatiewerken – Dakisolatie – Zoldervloerisolatie – Vloerisolatie – Isoleren Dak – 

Wenst u meer info over rotswol dakisolatie kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Rotswol Dakisolatie

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rotswol dakisolatie

inforenodak.be offerte aanvragen home over ons onze services platte daken hellende daken dakisolatie dakgoten dakramen en dakkoepels gevelbekleding asbest verwijdering herstellingswerken en ontmossing groendaken nieuws contact menu home over ons onze services platte daken hellende daken dakisolatie dakgoten dakramen en dakkoepels gevelbekleding asbest verwijdering herstellingswerken en ontmossing groendaken nieuws contact reno dakwerken dakisolatie dakwerken renodak is gespecialiseerd in het isoleren van platte daken hellende daken en zolders. Naast dakisolatie voeren wij ook gevelisolatie uit en werken wij deze af met een gevelafwerking naar keuze rotswol dakisolatie gevraagd Het isoleren van uw dak biedt heel veel voordelen zo bespaar je niet enkel op je energiefactuur maar ga je ook zo.

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur zoldervloer isoleren home zoldervloer isoleren indien jede zolder enkel als opslagruimte gebruiktof als het dak niet geschikt is om te isoleren biedt zoldervloerisolatie een veelbeter rendement. Een zolder wordt lang niet altijd gebruikt als woonruimte bij andere soorten gebruik is het mogelijk dat je bij een zoldervloer isoleren in aanmerking komt voor diverse premies en subsidies die ook van toepassing zijn op dakisolatie. Wanneer er bij de zoldervloer isoleren geen dampscherm geplaatst wordt zal deze lucht in het isolatiem.

Wat je wil weten over Rotswol dakisolatie

overslaan en naar de inhoud gaan gratis offerte aanvragen home jobs over ons contact offerte aanvraag activiteiten hellende daken onderdak pannen leien staande naad platte daken roofing epdm daktimmer kapconstructies isolatiewerken naisolatie spouwmuren dakisolatie goten amp afvoeren goten gevelbekleding gevelbekleding renovatie fotos aanpak ontmossen ontmossen herstellingswerken herstellingen onderhoud onderhoud dakisolatie van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld n van de meest rendabele ingrepen. Aangezien warmte stijgt kan er maar liefst van de warmte verloren gaan wanneer er geen dakisolatie geplaatst is. Wist u trouwens dat in vlaanderen op de woningen nog niet over dakisolatie beschikt het isoleren van je dak biedt heel wat voordelen zo bespaar je niet alleen op de energiefactuur maar ga je ook zorgen voor een betere leefomgeving. Er zullen minder temperatuurschommelingen aanwezig zijn in de woning en tijdens de warme zomermaanden zal het ook veel frisser aanvoelen in huis Ons aanbod van rotswol dakisolatie naast de pos.