Menu Sluiten

Prijs Isolerende Mortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over prijs isolerende mortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Prijs Isolerende Mortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijs isolerende mortel

isolair uw isolatieexpert home agenda diagnose contact subsidie toggle navigation spouwmuurisolatie kelderisolatie dakisolatie zoldervloerisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kelderisolatie dakisolatie zoldervloerisolatie vloerisolatie diagnose van uw woning bel of doe een aanvraag t. aanvraag indienen meer weten over mogelijke isolatiesubsidies lees meer vloerisolatie verhoogt uw comfort verlaagt uw energierekening verhoog uw comfort een vloer die niet geiumlsoleerd is voelt koud aan en straalt ook koude uit. Om dat onaangename gevoel tegen te gaan draait u de verwarming onbewust een standje hoger maar dat is uiteraard niet goed voor uw energierekening. En meer nog het helpt niet. De temperatuur van een goed geiumlsoleerde vloer schommelt rond de graden prijs isolerende mortel rendeert op korte termijn Dat is de omgevingstemperatuur waarbij mensen zich gemiddeld het meest comfortabel voelen. En aangezien koude voeten er in veel gevallen verantwoordelijk voor zijn dat u het helemaal koud hebt is het isoleren van uw vl.

contact vacatures realisaties activiteiten geschiedenis vloerisolatie pleisterwerken gyprocwerken vloerisolatie chape tegelwerken polybeton de huidige evolutie qua epbnormen wordt steeds strenger en veeleisender. Alleen al om deze reden is een goede vloerisolatie dus groot belang de keuzes zijn echter uiteenlopend en varieert naargelang de toepassing. Een klein overzicht van de mogelijkheden. Purisolatie gespoten door de vermenging van componenten isocyanaat en polyol wordt polyurethaanschuim gevormd. Dit proces wordt uitgevoerd onder hoge temperatuur waarna het gevormde schuim verspoten wordt op de te behandelen oppervlakte onder grote druk. Een sterke isolatiewaarde zorgt voor een veelvuldige toepassing van dit systeem gezien er een minimale vloeropbouw kan bekomen worden. Uitvoering gebeurt steeds in lagen van ongeveer cm dikte en is volledig naadloos Het toekomstperspectief van prijs isolerende mortel Nog belangrijker dan de uitvoering is de voorbereiding om een maximale hechting te bekomen .

De discipline van Prijs isolerende mortel

isofoam home producten purisolatie epsisolatie akpe isolatie spouwmuurisolatie isoleren met schuimbeton isolatiepremie realisaties vacatures over ons contact home epsisolatie epsisolatie eps de parels onder de isolatie zowel voor nieuwbouw als renovatie epsisolatie isoleren met het hoogste rendement wij maken het waar met epsisolatie isolatiemortel of chape met hoogwaardige epsparels. Eps gexpandeerd polystyreen bestaat voor uit stilstaande lucht. Dit maakt het product sterk veilig schoon en voordelig. Bij isofoam zetten we eps in voor het isoleren van verdiepingsvloeren. Zo zorgen we voor een aangename vloertemperatuur en een ideaal warmtecomfort in je woning terwijl jij flink wat energie bespaart. Projecten met eps worden uitgevoerd door onze dochterfirma isochape nv. Download technische fiche en waarden wat isoleren met eps eps is een uiters.