Menu Sluiten

Prijs Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over prijs isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Prijs Isolatiemortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijs isolatiemortel

isofoam home producten purisolatie epsisolatie akpe isolatie spouwmuurisolatie isoleren met schuimbeton isolatiepremie realisaties vacatures over ons contact home epsisolatie epsisolatie eps de parels onder de isolatie zowel voor nieuwbouw als renovatie epsisolatie isoleren met het hoogste rendement wij maken het waar met epsisolatie isolatiemortel of chape met hoogwaardige epsparels. Eps gexpandeerd polystyreen bestaat voor uit stilstaande lucht. Dit maakt het product sterk veilig schoon en voordelig. Bij isofoam zetten we eps in voor het isoleren van verdiepingsvloeren prijs isolatiemortel is gewoon uw perfecte keuze Zo zorgen we voor een aangename vloertemperatuur en een ideaal warmtecomfort in je woning terwijl jij flink wat energie bespaart. Projecten met eps worden uitgevoerd door onze dochterfirma isochape nv. Download technische fiche en waa.

home nieuwsfeed reinigingsmethoden slimme bekleding algemene voorwaarden bereik ons home nieuwsfeed reinigingsmethoden slimme bekleding algemene voorwaarden bereik ons nieuwsfeed feb oplossingen voor gevel en buitenmuurwarmteisolatie posted at h in wandthermische isolatie by natalja de wijn comments likes decoratieve uitvoeringen isolatiemortel externe thermische isolatiesystemen bekledingsoplossingen weber geveloplossingen versieren verbeteren beschermen isoleren en repareren nieuwe of oude gevels De prijsbepaling van prijs isolatiemortel Hun enorme palet van aspecten kleuren en decors houden ze perfect in harmonie met lokale architecturale stijlen en nationaal erfgoed. Extern thermisch isolatiesysteem etics etics doet veel meer dan… Read more feb duurzame en slimme gevelbekleding wordt innovatief posted at h in .

Gegevens over Prijs isolatiemortel

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home faq faq chappen hoe is de samenstelling van chape of cementgebonden dekvloer een cementgebonden dekvloer bes.