Menu Sluiten

Leveranciers Isolerende Mortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over leveranciers isolerende mortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Leveranciers Isolerende Mortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers isolerende mortel

hydrotec sinds infohydrotec.be nl en fr de home diensten opstijgend vocht salpeter kelderdichting condensatie en schimmel huiszwam reiniging en vochtwering van gevels houtworm bedrijf actualiteit klantenadvies leefgebied erfgoed andere gebouwen aktualiteit blog gratis diagnose contact categorie erfgoed zoeken categorien aktualiteit blog andere gebouwen erfgoed klantenadvies leefgebied oude artikelen opstijgend vocht en salpeter te dendermonde april het stoppen van vocht door injecties te grimbergen maart onderhoud ventilatiesystem te heverlee februari klantenadvies intress geinteresseerd nodig van een expert gratis diagnose services behandeling tegen opstijgend vocht en salpeter kelderdichting en bekuipingen condensatie en schimmel ventilatie behandeling van huiszwam reiniging en vochtwering van gevels houtworm bestrijding behandeling dakspanten gevels isolatie isolerende pleisterlaag jul molen van de vrede god leveranciers isolerende mortel voor bedrijven op maat ab.

doorgaan naar inhoud hoofdmenu over ons dienstenmenu schakelen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie brandbeschermende pleisters doe het zelf isoleren projecten contact nl en fr over ons thiershorizon is sinds een toonaangevende isolatiefirma. De centraal gelegen vestigingen in vlaanderen en walloni te schoten en assesse vormen de ideale uitvalbasis voor uitvoering van projecten over heel belgi zoek je naar leveranciers isolerende mortel Reeds jaar is thiershorizon gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende mortels. Daarnaast is thiershorizon eveneens plaatser van brandwerende pleisters. Voor deze twee productgroepen wordt er nauw samengewerkt met fabrikant pirobouw. Ook is thiershorizon sinds haar bestaan ook specialist in het naisoleren van spouwmuren. Thiershorizon is een familie bedrijf opgestart in door wilfried vermeiren in samenwerking met j.wirtz. Vanaf werd de onderneming geleid door tweelingbroers jo amp kris vermeiren.

Vragen over Leveranciers isolerende mortel

sluiten gedimat smets nieuwenrodestraat wolvertem meise tel. fax contactformulier vraag een offerte aan openingsuren toonzaal magazijn ma tot vru uu u zaterdagu uof op afspraak zon en feestdagen gesloten routeplan contact amp openingsurencontact gedimat menu home producten gereedschap bouwshop cement granulaten mortel beton metaalproducten snelbouw gevels constructiehout dakmaterialen afwatering waterkering isolatie luchtdichting afwerkingsmaterialen vloeren wanden terras bestrating tuin promo offerte bestellen info algemene bedrijfsinfo contact openingsuren cadeaubon vacatures home merken isover isover isoconfort en isover saintgobain heeft in zijn assortiment het bekendste en meest verkochte dakisolatieproduct op de belgische markt isoconfort . Het succes van deze plaat is te danken a.