Menu Sluiten

Leveranciers Eps Vloerisolatie

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over leveranciers eps vloerisolatie kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Leveranciers Eps Vloerisolatie

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers eps vloerisolatie

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons troeven jobs partners contact search cta menu producten hoofdnavigatie home isolatieoplossingen bouwisolatie akoestische isolatie passieve brandbescherming toepassingen muurisolatie dakisolatie vloerisolatie kelderisolatie plafondisolatie isolatiematerialen pur pir glaswol rotswol xps eps cellenglas resol houtvezel kurk houtwolcement vacumisolatie sectoren downloads track amp trace menu over waeyaertvermeersch van isolatiepionier tot marktleider wie isolatie zegt zegt waeyaertvermeersch leveranciers eps vloerisolatie lijst waeyaertvermeersch werd opgericht in in kortemark door raphaellawaeyaert en rudy vermeersch. Als distributeur zijn wegespecialiseerd in de verdeling van isolatiemateriaal voor de residentile agrarische en industrile sector. Sinds staannico en carlo vermeersch aan het hoofd van het familiebedrijf. Alspionier en marktleider beschikken we over eenzeer grote voorraad isolatiema.

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home over ons wie is verpola verpola bvba verwerking polystyreen afval focust op hoogwaardige duurzame en ecologische isolatiematerialen aan een sterke prijskwaliteit. Daarbij streven we altijd naar een gezond evenwicht tussen bedrijfseconomische vereisten en maatschappelijke betrokkenheid. We zijn ervan overtuigd dat een bedrijf in de toekomst enkel nog duurzaam kan groeien als het actief betrokken is bij het welzijn van de maatschappij waarin het onderneemt. Verpola startte in op als recyclageunit voor epsverpakkingsmaterialen maar evolueerde snel naar producent van een eigen gamma isolatiechapes. Initieel brachten we bet.

Wetenswaardigheden over Leveranciers eps vloerisolatie

overslaan en naar de inhoud gaan menu over ons producten isopur isonor isowall isosole offerte premies testimonials beurzen contact infoisowit.be nl fr envor over ons producten isopur isonor isowall isosole offerte premies testimonials beurzen contact een componenten polyurethaan hardschuim voor het thermisch isoleren van daken zolders vloeren kruipkelders en andere oppervlaktes.. Meer weten een akoestische isolatie tegen contactgeluiden op basis van gerecycleerd rubber. Ideaal voor gebruik in meergezinswoningen kangoeroewoningen serviceflats appartementen … Isonor kan eveneens gebruikt worden in privwoningen om de geluidshinder te beperken. Meer weten een isolatiemateriaal om uw bestaande spouwen snel en efficint op te vullen Toekomstmogelijkheden leveranciers eps vloerisolatie Dit gebeurt door het inblazen van epsparels. Meer weten isosole.