Menu Sluiten

Isolerende Mortel Vloer

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over isolerende mortel vloer kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Mortel Vloer

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende mortel vloer

home historiek isolatiechape schuimbeton voordelen toepassingen plaatsing technische info pur voordelen toepassingen technische fiche betopor voordelen toepassingen technische fiche cementchape cementchapemachine plaatsing vloeichape voordelen toepassingen vloeichapemachine plaatsing fotos plaatsing afwerkingstips contact schuimbeton okt posted by webmaster posted in wat is schuimbeton dit is een licht isolerende mortel die bestaat uit een synthetische schuimstof vermengd met cement water en zand. Cellenbeton of schuimbeton is een isolatielaag die wordt gebruikt als uitvulling onder de chape als opvulling tussen de leidingen die op de draagvloer zijn geplaatst of als isolatiemateriaal voor vloeren. Deze isolatielaag wordt eveneens hellip read more contact chape vandevyvere bvba vlaanderenlaan poperinge t isolerende mortel vloer zijn zeer populair mail ons leveringsadres passendalestraat a passendale menu home historiek isolatie amp uitvulling cementchape vloeichape contact sleutelwoorden anhydriet anhydrietchape betopor cementchape chape egaliseren gespoten polyurethaan schuim gietvloer isola.

doorgaan naar inhoud hoofdmenu over ons dienstenmenu schakelen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie brandbeschermende pleisters doe het zelf isoleren projecten contact nl en fr vloerisolatie drie toepassingen thermische isolatie voor het gelijkvloers isolatieplaten gecombineerd met styrobet. Alternatief voor gespoten pur thermische isolatielaag isobet en styrobet thermische en akoestische isolatie voor tussenvloeren in appartementen isobetplus thermische isolatie voor het gelijkvloers styrobet kan in combinatie met epsplaten gebruikt worden voor isolatie van het gelijkvloers een systeem dat recycleerbaar is en milieuvriendelijker dan systemen zoals gespoten polyurethaan. Oneffenheden in de ondergrond worden uitgevlakt met styrobet waarboven de epsplaten geschrankt geplaatst worden. Uitsparingen voor leidingwerk of uitspringende bouwelementen worden uitgesneden in de eerste laag eps en opgevuld met styrobet. Hierop kunnen de volgende lagen geplaatst worden. De totale dikte van het isolatiepakket wordt per project bepa.

Kennisgeving over Isolerende mortel vloer

let op om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord angeloleon home diensten projecten historiek jobs contact contact angelo leon uw specialist in chapewerken ontdek angelo leon uw specialist in thermische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in hellingsbeton ontdek angelo leon uw specialist in akoestische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in schuimbeton ontdek chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton contact schuimbeton schuimbeton is een licht isolerende mortel met goede akoestische eigenschappen die vaak wordt gebruikt als uitvullingslaag in de vloeropbouw. Schuimbeton heeft een isolerende waarde van . W mk. Deze waarde is vergelijkbaar met isolerende werking van hout. Schuimbeton bestaat uit een mortel waaraan een schuimmiddel toegevoegd wordt bent u geïnteresseerd in de prijs van isolerende mortel vloer Zo ontstaat een cellenstructuu.