Menu Sluiten

Isolerende Mortel Dak

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over isolerende mortel dak kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolerende Mortel Dak

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolerende mortel dak

bel ons nu prijsaanvraag tevredenheid over ons tevreden klanten isolatiepremie service jobs blog contact nl fr prijsaanvraag spouwmuurisolatie dakisolatie gevelisolatie zoldervloer isoleren plat dak isoleren prijsaanvraag gevelisolatie expert in gevelisolatie expert in gevelisolatie gevelisolatie is deacute oplossing als je je gevel zowel wil isoleren als renoveren. Naast een uitstekende isolatie wordt het uitzicht van je woning grondig vernieuwd. Twee vliegen in eacuteeacuten klap dus om de buitenmuren van je woning te isoleren kan je kiezen uit een spouwmuurisolatie binnenisolatie of gevelisolatie. Die laatste geeft je de mogelijkheid om in eacuteeacuten adem de gevel onder handen te nemen. Gevelisolatie vereist namelijk een nieuwe afwerking in pleister of gevelbekleding. Is je gevel al geiumlsoleerd geen probleem ook voor gevelafwerking kan je bij ons terecht isolerende mortel dak prijzen Hoe gaat gevelisolatie in zijn werk kort samengevat op de gevel wordt een uitvlakkingsmortel met wapening in glasvezels geplaatst. De hoeken worden versterkt met een ho.

home historiek isolatiechape schuimbeton voordelen toepassingen plaatsing technische info pur voordelen toepassingen technische fiche betopor voordelen toepassingen technische fiche cementchape cementchapemachine plaatsing vloeichape voordelen toepassingen vloeichapemachine plaatsing fotos plaatsing afwerkingstips contact schuimbeton wat is schuimbeton dit is een licht isolerende mortel die bestaat uit een synthetische schuimstof vermengd met cement water en zand. Cellenbeton of schuimbeton is een isolatielaag die wordt gebruikt als uitvulling onder de chape als opvulling tussen de leidingen die op de draagvloer zijn geplaatst of als isolatiemateriaal voor vloeren. Deze isolatielaag wordt eveneens gebruikt als hellingsbeton op daken als onderlaag van het af te werken dak. Cellenbeton heeft de eigenschap licht te zijn van gewicht. Daardoor kan het worden gebruikt bij draagvloeren die een licht gewicht vereisen. Deze isolatielaag heeft een droogtijd nodig van ongeveer dagen vooraleer de eindlaag kan worden ge.

Wetenswaardigheden over Isolerende mortel dak

home diensten producten gallery offerte contact nl chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie wapeningen transport gespoten purisolatie chapewerken de dekvloer of chape is een mengsel van zand cement en water dat als ondergrond dient voor de eigenlijke vloerbedekking. Deze afwerklaag wordt aangebracht bovenop de constructieve vloer en zal glad en vlak afgewerkt worden zodat de meest voorkomende vloerbedekkingen hierop aan te brengen zijn. Eventueel worden er additieven toegevoegd zo kan men bijvoorbeeld de isolatiewaarde verhogen. Hechtende chape deze chape wordt rechtstreeks op de draagvloer aangebracht. de minimum dikte bedraagt cm het nut van isolerende mortel dak Er worden enkel randstroken aangebracht tussen de muren en chape tegen het uitzetten van de chape. Niet hechtende chape deze chape hecht niet aan de draagvloer. Tussen de chape en de draagvloer komt een scheidingslaag een folie plastiek polyethyleen … zo n folie werkt als .