Menu Sluiten

Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiemortel

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiemortel

home over ons starbeads isolatiemortel starbeads verwerkers eps platen produktflyers isostay polar blocks webshop contact select page hello world by admin aug uncategorizedwelcome to wordpress isolatiemortel verdient geld voor jou This is your first post. Edit or delete it then start writing search for recent posts hello world recent comments archives august categories uncategorized meta log in entries feed comments feed wordpress.org facebook rss designed by grc nv copyright .

contact home voordelen bouwprofessionals chappers verbouwers realisaties downloads jobs blog jobs wil jij met n van de beste isolatiematerialen op de markt aan de slag gaan geweldig wij zijn namelijk altijd op zoek naar vakmensen om ons team te versterken. Ontdek onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog. Afwerker isolatiemortel ultriso chauffeur operator transmix isolatiemortel privacyverklaring diestersteenweg hasselt kermt belgi infoultriso.be ultriso expliciet .

Berichtgeving over Isolatiemortel

homeproductenverdelersprojectennieuwscontact nl en fr kalkproducten saintastier batichanvre artikel natuurlijke hydraulische kalk voor hennepmortels batichanvre is op basis van natuurlijke hydraulische kalk van saintastier speciaal geformuleerd om mortels en beton aan te maken met isocanna hennep. Batichanvre wordt vooral toegepast voor isolerend hennepbeton en isolerende henneppleisters in houtskeletbouw lichte isolatiemortel voor daken. Batichanvre is speciaal ontworpen voor hennepmortels en voldoet aan de franse normen lmdc n et . E. eigenschappen excellente warmte en akoestische eigenschappen licht en isolerend buffert temperatuur en luchtvochtigheid voorkomt schimmelgroei vuur en ongedierteresistent maakt van het gebouw een comfortabele gezonde omgeving zeer dampopen meer over isolatiemortel Downloads technische fiche nltechnische fiche frtechnische fiche en productfotoxs no items found. Projecten no items found. .