Menu Sluiten

Isolatiemortel Dak

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over isolatiemortel dak kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Isolatiemortel Dak

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiemortel dak

bouwmaterialen de loof brugge bouwmaterialen de loof is uw groothandel in bouwmaterialen in brugge voor ruwbouwmaterialen daken vloeren sierbestrating en nog veel meer. Wij staan altijd klaar met professioneel advies zodat onze klanten hun plannen op een optimale manier kunnen realiseren. Aannemers en particuliere bouwers bedienen we vanuit onze ruime bedrijfsgebouwen. In onze toonzaal wordt ons aanbod elegant gepresenteerd. Een imposant wagenpark zorgt voor snel en feilloos transport naar alle werven isolatiemortel dak bedrijf Onze troeven meer dan . Artikelen in voorraad . Artikelen binnen drie dagen voorradig klantgericht personeel vlot bereikbaar en ruime parking uitgebreid wagenpark levering aan huis showroom openingsuren maandag tot vrijdag.

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home epsrecyclage neem gas terug enkel air is circulair. De grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten van onze etenswaren tot bouwmaterialen zijn niet oneindig. De toegang tot grondstoffen staat wereldwijd onder druk Een keuze maken in isolatiemortel dak Zo ook de toegang tot bouwmaterialen. Binnen ons huidig lineair economisch systeem brengt dit heel wat risicorsquos met zich mee de circulaire economie vormt onze toekomst maar wij zijn ervan overtuigd dat cir.

Wat je wil weten over Isolatiemortel dak

bel ons op over ovb aanbod tips amp advies specialismen services acties nieuws amp events jobs contactmenu ruwbouw dak gevel isolatie afwerking hout gereedschappen shop tegel amp terras siliconetoon een andere categorie ruwbouw dak gevel isolatie afwerking hout gereedschappen shop tegel amp terras silicone aanbod isolatie dakdossier muurdossier begint het bij jou ook te kriebelen als je aan isolatiemateriaal denkt wil je je van een aangename gevoelstemperatuur in huis verzekeren en je energiefactuur drastisch verminderen dan is isoleren de eerste stap. In eerste instantie worden vooral daken en buitenmuren gesoleerd want dit zijn de favoriete plekjes voor warmte om te ontsnappen uit het huis. Maar je kan tegenwoordig isolatiemateriaal kopen om zowat elk onderdeel van je huis te isoleren. Naast dakisolatie zijn tegenwoordig ook de volgende types isolatie bijzonder in trek gevelisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie wandisolatie plafondisolatie de energiebesparing en comfortverhoging zijn uiteraard be.