Menu Sluiten

Eps Vloerisolatie Renovatie

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over eps vloerisolatie renovatie kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eps Vloerisolatie Renovatie

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eps vloerisolatie renovatie

skip to content menu menu startpagina isolatie perfect om uw woning duurzamer te maken aan het bouwen investeren in isoleren is altijd een goed idee. Met een degelijke isolatie bespaart je al snel tot op je energiefactuur eps vloerisolatie renovatie offerte aanvragen Daarnaast is het milieuvriendelijk. En met de verplichting van de benprincipes in in het vooruitzicht zijn isolatiewerken bovendien haast onvermijdelijk. Wie wil renoveren of bouwen doet dat best duurzaam. Maar welke isolatiematerialen zijn het beste en wat met de kosten van de isolatiewerken op welke isolatiepremies heb je recht informatie over isolatie voor jou op een rij voordelen van isoleren hoe weet je of jouw woning goed gesoleerd is leeftijd gebouw zegt iets over isolatie hoe zijn isolatie kosten opgebouwd gemiddelde prijs isolatie per m welke premies zijn er voor het isoleren van een woning welke isolatiematerialen zijn populair pirpur xpseps glaswol steenwol rotswol cellulosevlokken isolatiekorrels natuurlijke isolati.

isoleren producten realisaties prijzen premies faq over ons nieuws contact offerte isoleren spouwmuur dak kelder zolder houtskelet nieuwbouw onze producten waarom naisoleren onze prijzen isolblow plus producten realisaties prijzen premies faq over ons nieuws contact offerte bespaar tot op energie met duurzame en ecologische woningisolatie ontdek alle toepassingen isolblow plus bescherm je woning met een ecologische gevelreiniging hydrofuge of spuitkurk lees meer over isolblow plus nieuws word jij onze nieuwe collega lees meer waarom je woning naisoleren tot minder energieverbruik aangenaam binnenklimaat droge en warme binnenmuren elke dag gaat een derde van dewarmte in jewoning verloren.door vandaagbeterte isoleren bespaarje morgen alop energie. Bovendienbewijs je ookhet milieu een stevige dienst.en hebben we je al verteld over de nieuweenergiepremies en detotaalrenovatiebonus nog meer redenen om te isoleren .

Vragen over Eps vloerisolatie renovatie

toggle navigation home producten chape thermische isolatie akoestische isolatie offerte referenties contact links producten chape thermische isolatie akoestische isolatie over ons gestart in met reeds jaren ervaring en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf De prijsbepaling van eps vloerisolatie renovatie Mermuys bvba is een geregistreerd aannemersbedrijf. Onze standaard uitrusting is een volautomatisch chape oplegger die niet hoeft te kippen. We voeren chape cementchape thermische vloerisolatie eps chape of pur en akoestische vloerisolatie uit. We doen nieuwbouw en renovatie werken voor particulieren en aannemers voor woningen en appartementen. Op dit moment werken we enkel in west en oostvlaanderen. Vraag vrijblijvend prijzen aan via telefoon email of offerte formulier. C bvba mermuys infomermuyschape.be .