Menu Sluiten

Eps Vloerisolatie Nieuwbouw

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over eps vloerisolatie nieuwbouw kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eps Vloerisolatie Nieuwbouw

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eps vloerisolatie nieuwbouw

toggle navigation home producten chape thermische isolatie akoestische isolatie offerte referenties contact links producten chape thermische isolatie akoestische isolatie over ons gestart in met reeds jaren ervaring en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Mermuys bvba is een geregistreerd aannemersbedrijf. Onze standaard uitrusting is een volautomatisch chape oplegger die niet hoeft te kippen eps vloerisolatie nieuwbouw zijn vaak gezocht We voeren chape cementchape thermische vloerisolatie eps chape of pur en akoestische vloerisolatie uit. We doen nieuwbouw en renovatie werken voor particulieren en aannemers voor woningen en appartementen. Op dit moment werken we enkel in west en oostvlaanderen. Vraag vrijblijvend prijzen aan via telefoon email of offerte formulier. C bvba mermuys infomermuyschape.be .

overslaan en naar de inhoud gaan slim isoleren toggle navigation kortemark hoboken denderleeuw zoekveld zoeken over isolteam nieuws jobs voor profs documentatie isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie gevelisolatie spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie plafondisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie amp akoestiek materialen gespoten pur icynene purpir minerale wol minerale wol inblazen xpseps cellulose inblazen neopixels houtwol houtwol inblazen houtwolcement resolschuim vermiculiet cellenglas polyesterwol cellenbeton melamine vacumisolatie elastomeerschuim polylatex premies dak en zoldervloer gevel spouwmuur en binnenmuur vloer kelder en plafond realisaties professionals contact offerte vragen isolatieboek downloaden u bent hier home isoleren vloerisolatie vloerisolatie laat je vloer isoleren door isolteam waarom vloerisolatie de gemiddelde temperatuur van een niet.

Toelichting over Eps vloerisolatie nieuwbouw

isofoam home producten purisolatie epsisolatie akpe isolatie spouwmuurisolatie isoleren met schuimbeton isolatiepremie realisaties vacatures over ons contact home epsisolatie epsisolatie eps de parels onder de isolatie zowel voor nieuwbouw als renovatie epsisolatie isoleren met het hoogste rendement wij maken het waar met epsisolatie isolatiemortel of chape met hoogwaardige epsparels. Eps gexpandeerd polystyreen bestaat voor uit stilstaande lucht Onze aanbeveling m.b.t. eps vloerisolatie nieuwbouw Dit maakt het product sterk veilig schoon en voordelig. Bij isofoam zetten we eps in voor het isoleren van verdiepingsvloeren. Zo zorgen we voor een aangename vloertemperatuur en een ideaal warmtecomfort in je woning terwijl jij flink wat energie bespaart. Projecten met eps worden uitgevoerd door onze dochterfirma isochape nv. Download technische fiche en waarden wat isoleren met eps eps is een uiterst veelzijdig isolatiemateriaal met uitstekende isolerende eigenschappen en een aantrekkelijke prijs. Daardoor vindt he.