Menu Sluiten

Eps Vloerisolatie Limburg

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over eps vloerisolatie limburg kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eps Vloerisolatie Limburg

Bouw | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eps vloerisolatie limburg

home kennisbank gratis offertes vakkundig isoleren door je woning te isoleren bespaar je aanzienlijk op de stookkosten. Landelijk actief start nu gratis vrijblijvend nationale specialist isolatiewerken wil jij je huis verder isoleren om te besparen op energiekosten denk dan eens aan muurisolatie dakisolatie of vloerisolatie. Naast een jaarlijkse besparing draagt spouwmuurisolatie bij aan het verhogen van jouw woningwaarde. Daarnaast is isolatie van je woning goed voor het milieu. Op deze site vertellen we niet alleen meer over de mogelijkheden om jouw spouwmuur te isoleren maar ook wat de voordelen van gevelisolatie zijn en op welke isolatiepremies je aanspraak kunt maken. Zo heb je jouw investering snel weer terugverdiend eps vloerisolatie limburg passend voor uw onderneming Wil je gelijk een gerichte prijsopgave voor bijvoorbe.

plafonneerwerken reynders amp zoon plafonneerwerken pleisterwerken plakwerken reynders en zoon over ons onze diensten realisaties faq contacteer ons welkom op onze site plafonneerwerken reynders amp zn. Is een onderneming opgericht in door reynders huberto. Sinds is zijn zoon reynders kevin mee in de zaak gestapt. Hun bedrijf is gespecialiseerd in binnenpleisterwerken en gyplatwerken het nut van eps vloerisolatie limburg Verder kunt u ook een beroep op hen doen voor vloerisolatie en cementeringswerken. Plafonneerwerken reynders amp zn. Is actief in heel limburg en omstreken en hebben reeds vele referenties in deze regio. Dankzij de jarenlange ervaring biedt plafonneerwerken reynders amp zn een vakkundige werkwijze en een nauwkeurige afwerking. Dit leidt alles samen tot een professione.

Interesse in Eps vloerisolatie limburg

.